Merhaba ;
Annem ve babam 25 yıllık birbiriyle anlaşamayan insanlar. Babam oyle ki surekli annemi aldatan , bunda surekli sucu ona yıkan biri ve asla hata kabullenmez. Hatta oyle ki aldattığını yanında bile rahatca soyler.

Defalarca ayrılık kararı alındı ama olmadı. Zamanında (9-10 yaşlarında) şiddetine defalarca tanıklık ettim. Aralarında muhabbet yok sadece tersleme,azarlama ve kucumseme şeklinde birbirlerine tahammulleri yok. Ama annem bunca yıl bizim icin dayanmış. En son babam ayrılık kararı verince annem onayladı. Bende kararına destek oldum . Ve destek olduğum icin bana demediği kalmadı.

Goz dağı veriyormuş sadece surunmesi icin. Yazıklar olsun , yalancı ( dovduğunu hatırlamıyormuş , hastalığı yok ) barıştırmam gerekirken destek olmuşum onun kadın yedeği cokmuş , defol git her şey dedi ve ozur diledi dedikleri icin en sonunda(?)
Ben erkeğim karımdan ozur dilemem , guzel soz soylemem etmem ,yapmam sadece bana yapıcak ben karşılık veririm diyor . Kardeşim ve benim desteğimden guc aldığı icin sucluyor bizi ama hatasını kabullenmiyor.Gunah kecisi ilan edildim gozunde.

Kendimi cok suclu hissediyorum ve uyuyamıyorum. Ben ne yapmış olabilirim, ezdirmemek mi suc ?
( hepimizin geliri var calışıyoruz bu arada )

.. Şuan ayrı bir ev tuttuk toplanmaya calışıyoruz taşınmak icin ama iciyor ve surekli sucluyor sinirleniyor cok , maddi olarak tum imkanları kiralık ev bulma eşyaya verdik boşanma davası kendimizi toplayınca acmayı duşunuyor