Merhabalar sevgili YTPARA ailesi,
birkac konu hakkında bilgi edinmek istediğim icin boyle bir konu acıyorum
oncelikle şunları soylemek istiyorum 2014 haziranından beri youtube-adsense-ytpara 3lusunu yuzdeyuz verimli bir şekilde takip edemiyorum acılan her konuya goz atma deneme yanılma yapma şansım olmadı (ygs okul dershane aile sorunları ve dış cevre yuzunden ama şimdi lys geldı ona hazırlıklı oldugumu duşunuyorum yanı ortalama olarak gece gunduz boşum yt ye yenıden baslamak ıstıyorum bılgım var lutfen yok olarak anlasılmasın burda yardım istemekten cok anlamadıgım kacırdıgım yerlerı sorucam)

1..Haziran 2014 ten sonra acılan (onemli)konulara ulaşabilme imkanım varmı toplu bir şekilde

2..Yt botlarının hepsinde umlem ve engel gecme mevcutmu

3..3cx patladı (lanet olsun) onun alternatıfı olarak kolay ve ucretsiz bırseyler varmı (nextplus pınger textplus denedım sabah gmaıl acarken olmadı) (eger ucretlı satan varsa sıstemın nasıl calıstıgını ve ıstedıgı fıyatı o.m atabılırmı)

4..2 gun once adsense hesabıma odeme almak icin iş bank ıban ekledım ama henuz dogrulama gelmedı acaba ısbankta sorun mu var bıde iş ban kullananlar gelen havaleye nereden bakacam onlıne ban kullanıyorum ama nereden bakıldıgını bılmıyorum soyleyen olursa cok makbule gecer

5..adsense hesabıma baglı olan kanalları bulma kac tane kanal baglı oldugunu bulma gıbı bıseyler varmıdır acaba ?

6..Bilmediğim bazı konular var (kategori yada ozel yontem sormak ıcın degıl) sureklı konu acamayacagıma gore sskypeden bazı konular hakkında yardımcı olacak arkadaslar /yada sohbet edecek arkadaslar o.m skype adreslerını atabılırlermı acaba kesınlıkle kategorı yada ozel yontemler sorulmayacak

-Şimdilik aklıma bunlar geliyor, daha sonra mesajı edıtlerım ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER YTPARA AİLESİ

DN:Tartışma yaratacak yorumlar yonetime bildirilecektir eğer sorulara konu dısı cevap werecek ısenız o.m den sıkayetınızı bana bıldırebılırsınız