Herkese merhaba,
Buraya yeni katildm umarım doğru yere konu acmışımdır. Oncelikle 9 aylik bir kızım var doğum kilolarm vs herşeyi verdim eski halime dondum ama bir turlu sorunlarim bitmek bilmedi. Eşim evde dışarı cıkarken nasilsam oyle olmamı istiyor ama ev işleri cocuk temizlik derken zamanım olmuyor kızım 1 dakika durmuyor bunu kendisi de goruyor yapamıyorum sonra afra tafra 9 aylik bu surecte karşılaştığım bir sorun bu oncesinde yoktu. Eşim onceden başka kadınlar ile konuşuyordu ama bana erkeklerle vs konuşmak yasak giyimime karışır herşeye karışır. Daha yeni oğrendim telefonunda bir kız gordum arama kaydedici vasıtasıyla kızı aramış kız konuşmak istemediğini soylemiş daha once bir parkta bulusmuslar ama bişey olmamış elini tutmuş ki bu bile buyuk bir yıkım benim icin ben bunu atlatamiyorum yeminler etti kızımı da alır giderim dedim hatta gidiyordum da Kur'an a el bastı birdaha olmaz tekrar guvenini kazanacağım diye ben kimsesiz gibiyim ailem yok arkadasim yok gidecek hic bir yerim yok zaten cok fazla borcumuz da var icra vs aşamasında şu an neyse eşim benimle vakit gecirmek yerine telefonunda surekli iş arkadaslariyla konuşuyor bize vakit ayirmiyor iş yerinde bir kız var onunla resim falan cekilmisler gruba atmışlar ben sordum bana işte abartiyosun beni delirteceksin sen delisin falan diyor cok cikmazdayim daha neler neler yazabilirim buraya ama buna bile cevap gelecekmi bilmiyorum zaten uzun yazdım daha da uzatıp vaktinizden calmak istemiyorum yardım edin ne yapmalıyım eşim neden boyle yapıyor cevaplarınızı bekliyorum