Merhaba herkese, iyi pazarlar,,
birkac gun once yapmaya başladığım tıklamaları burada da paylaşmak ve bir tur deneysel bir calışma yapmak istiyorum. Once EFT'yi acıklayalım. EFT basitce (emotional freedonm techniques) duygusal ozgurleşme teknikleri, vucutta belli akupunktur noktalarına dokunuşlar yapılarak ve bu esnada telkin ifadelerini soyleyerek duygusal blokajları, korkuları, uzuntuleri ortadan kaldırmaya yardımcı olan bir yontem olarak kullanılıyor. Ben bircok problemim icin kullandım, işe yaradığını soyleyebilirim ama aşk hayatıyla ilgili kullanmak hic aklıma gelmemişti. Gecenlerde Youtube'de bir arama yaptım ve sizlerle paylaşacağım bu videoyu buldum:
.
Tabii bu tur şeylere herkes inanmayabilir, bu bir tercih meselesi. Bunu yaparken bilhassa hayatına gercek aşk ve sevgiyi cekmek isteyenler olarak dua etmeye bilhassa Ya Vedud ( Seven ve sevdiren anlamında Allah'ın 99 isminden biri) zikrine devam edebiliriz. Sizden ricam 21 gun veya 40 gun boyunca bunu deneyelim ve sonuclarımızı buraya yazalım. Videodaki uygulama yaklaşık 5 dakika suruyor. Gunde 5 dakika denemekten birşey kaybetmeyiz herhalde. Halihazırda bir ilişkisi olup sorun yaşayanlar, evliliğinde aşkı tazelemek isteyenler, bilhassa muzmin bekarlar, onceki ilişkisini unutamayıp yeni bir ilişkiye başlayamayanlar, beni hep arızalı insanlar buluyor, aynı tur insanlarla karşılaşıp duruyorum diyenler, deneyelim ve paylaşalım, Guzel bir paylaşım olmasını umut ediyorum, sevgiler..