Siz hanımlardan fikir istiyorum.Fevri davranmakta haksız mıyım? Genel olarak kvye karşı mesafeliyim. Bu şekilde olması gerekiyor.
Eşim yogun calışıyor.Kaynım sevgilisi ile haftada 3 4gun aynı evde kalıyor.Kız korona olmuş. Testi pozitif. Kaynımın testi negatif.Nolur nolmaz diye kaynım bu hafta kızda kalacak.Kvnin evi bize ters kalıyor, kızın evi cok ters bir yerde ve uzak.Kv eşime sarma sardım gel al, kardeşine de gotur demiş.Eşimde bu saatte sarma almaya gitti.Bu saatte sarma goturecek kaynıma. Ki haftaya eve gelecek bu adam. Kız ve kaynım işsiz, full evdeler. Kızın arabası var. İstese cıkar gelir, alırlar. Eşime sen kurye misin, onlar pozitif gidiyorsun diye kızdım. Annen buzluga atsın sarmayı dedim. O da bayadır kardeşimi gormuyorum dedi. Ama iceri girecek eminim.
Birde şunu duşunuyorum.Benim kv kıza yaranmak icin bu şekilde sarma gonderiyor.Kv ile kız henuz tanışmadı.Kız bizimle tanışmak istiyor.Ben kararsızım.Kv kızla tanışmayı cok istiyor. Kaynım istemiyor. Kv yaranmak icin sarma gonderiyor gibi geldi bana.Kvyi kızdan kıskanmıyorum.Sadece bunun icin mi gonderiyor merak ettim.Kv ile inşallah arası cok iyi olur. Benden elini eteğini ceker
Sinir oldugum şey şu. Kv surekli şunu bunu al diye eşimi cagırıyor. Bu sefer bunu da al kardeşine gotur demeye başladı. Ardı arkası kesilmeyecek.Sizce karışmaması mıyım?