Ozetleyebildiğim kadar ozetleyeceğim hanımlar.
Staj icin heyet raporuna ihtiyacım vardı, işlemlerimi hallettim bir tek kurul imzası kaldı.
Normalde yarın stajım var. Bu sabah hastaneyi aradım raporu sormak icin, cıkmadı ama wp den foto yollayalım dediler ( ne fotosu bilmiyorum artık ). Bende okuldaki imza vs. İşlerini hallettim, staj yapacağım hastaneyi aradım, kesinlikle kabul etmediklerini soylediler.
Stajım zorunlu, ders yerine gececek, devamsızlık yapmama luksum yok, bu donemde son donemim mezun olacağım inşallah.
Bende tekrar raporun cıkacağı hastaneyi aradım, “ wp den kabul etmiyorlarmış, stajım zorunlu, devamsızlık yapma luksum pek yok acaba ne zaman toplanacak kurul, e devletten kontrol edebilir miyim raporu” demek icin. Daha wp den kabul etmiyorlarmış dememe kalmadan karşıdaki kadın deliler gibi bağırmaya başladı sen arayamazsın burayı diye ama nasıl bağırıyor, okuldayım, okulun kafesinde oturuyoruz arkadaşımla şok olduk. Yan masadakiler falan bakıyor, duşunun nasıl bağırıyor. Deliler gibi inanamazsınız. Şok olursunuz. Hic ama hic uslubumu bozmadım ve sesimi cıkarmadım ne zaman cıkar raporum dedim bilmiyorum ne zaman cıkarsa cıkar gibi ileri gibi şeyler soylemeye devam etti ve bu şekilde kapattı telefonu.
Şimdi ben bu kadını şikayet etmeye karar verdim. Amacım cok net bir şekilde bu kadınla uğraşmak. Kendini bilmez, bu yaşına kadar kendini eğitememiş ve terbiye edilememiş bu insanla bende muhatap olmayı istemezdim. Ben niye durup dururken hayat zaten bu kadar zorken bir de boyle daha da sıkıcı bir duruma getiren insanlarla uğraşayım ki ?
Cimere şikayet etmeyi planlıyorum ama başka onerileriniz var mı hanımlar ?