Merhabalar hanımlar,

Bir suredir taksi şoforu olan biriyle birlikteyim, bilenleriniz vardır. Birkac konu acmıştım 'ayrı dunyaların insanı' olduğumuzu duşunduğume dair.

Kafa dinlemek istediğimi soyledim ve ara verdik. Bu sure zarfında ortak bir tanıdığımız vefat etti. Bu sebeple annem ona mesaj attı. Defnettiniz mi, ailesine yapabileceğimiz bir şey var mı vs vs.
Sonra muhabbet etmişler. Annem ara verdiğimizi bilmediğinden 'Meredith'le goruşuyor musunuz? Sesi bugun kotu geliyordu. Bir arar mısın ya da yazar mısın benim soylediğimi soylemeden.' demiş. O da 'Ben ona kırgınım. Boş durmuyor' deyip, gecen gun dışarıda coğunlukla erkek arkadaşlarımdan oluşan ortamdaki bir hikayeyi anneme ekran goruntusu atmış. Demek ki hikayemi nedenini anlamadığım bir şekilde ekran goruntusu almış. Uzmuyorum onu, bir gun sizinle tanışırız umarım demiş.
Bana bile atmadığı balık tutarken ve odun kırarkenki fotoğraflarını anneme gondermiş.

Akşamdan beri duşunuyorum. Niye anneme fotoğraflarını atıp, yukarıda dediğim şeyleri yazdı diye. Bir turlu makul bir cevap bulamadım. İcime fazlasıyla dert oldu. Deneyimli KK hatunlarına danışayım dedim. Şimdiden teşekkur ederim hepinize.