Arkadaşlar, bu 4 u arasında nasıl bir ilişki var, ozgun bir kanal acıcam, hazırda bir kanalım var, icinde 15 tane falan spam videosu var, para kazanma vs. acıldığından beri acılmadı 550 abonesi var kanalın ve kanal acılalı 1 yıl oldu.

Kanaldaki videoların hepsini silip, ozgun videolar atmaya başlicam, kanalın bir sıkıntısı yok, para kazanmayı acmadığım icin, telif yeme derdim yok. Gunluk şu anda 2 k civarı toplamda izleme alıyor kanal. Ozgun videolarımı yukleyip, diğer videolardan son videoma yonlendirme yapmaya calışacam. Bir iki ay gectikten sonra, diğer videolarıda silip, sadece ozgun videolarımı bırakıcam. Son olarak, karar veremedim partnere mi geciş yapsam, adsenseye mi ?

Video iceriği kaliteli olucak, bakarsınız videoları ing. versiyonunda cekip, turk ve ingilizce iki kanal acarım, neyse konumuz bu değil.

Kanalda hazırda abone var, gunluk 1-3 arasında abone geliyor ortalama, Benim kanalımdaki abone sayımın artması, videoları izlerken, sağda bulunan onerilen videolarda cıkma oranı mı artar ? Cok izlenen videolarım mı orada cıkar ? Son olarak partner bu işin neresinde ?

Bu tarz bir kac tane konu var, 2014 den kalma diyim, malum youtube cağ atladı spam videolarımız sayesinde, bir suru yenilik vs. geldi gecti.

Lutfen yorumlarınızı ozgun bir kanal uzerinden duşunup, kaliteli beni yukarılara cekebilecek bir partner onerisinde bulunabilir misiniz ? Sıkıntı olursa, ayrılabilme ihtimalim olmalı, yoksa 1 yıl o partnerde kalmak vs. sıkıntı olabilir