Genel olarak guzel bir firmada calışıyorum maaşı falan da cok iyi. Gunu kurtarmak adına eğlencelide bir ortam amma velakin şoyle bir sıkıntım var. 6aydir calışıyorum iş haricinde eski evliligimle ilgili sıkıntılı stresli donemler yasadim bu surecte insanları pek de umursamıyorum bazen salağa yatıyorum bazen sırf gunum zehir olmasın diye beni kıran insanlarla guler yuzlu sohbete devam ediyorum kafam esersede hic konusmuyorum kısaca benim daha buyuk dertlerim var kafama takmamaya calışıyorum. Mesela calıştığım yerde benimle birlikte 100kisi ise başladıysa 80kişi'si işten cıkartıldı. Bu surecte cıkartılan arkadaşlar surekli benim calışmamla ilgili olumsuz yorum yaparlardı , kendilerini tatmin etmek icin sen yavasssin bu işi bilmiyorsun gibisinden şakayla karışık egolarını tatmin ederken ben cevap vermeye bile tenezzul etmedim bu onları daha cok kudurturdu. Son bıkac gunde benden ciddi anlamda iyi calışan kişiler de cikartilanca şuan ise devam eden arkadaşlar ozellikle aralarında herkesin kotuleyipte benim hakkında iyi konuştuğum kişi toplum icinde sen baya yavaşsin yaaa ben seni izledim diyerek ağzını ege ege konuştu artık sinirlendim sanane , boş konuşma gibisinden cevaplar verdim ki o arkadaşı destekleyen arkadaş dediğim kişiler de vardı. Yani ben gulup eğlenirken onları s*klemezken yalandan yanıma gelir guler eğlenirler benim sınırlı veya hassas anımda bu şekilde moralimi bozmaktan zevk alırlar. Mobingmi ne zikkimsa artık bu aralar cok yordu beni. Şefimiz genc mesela işyerinde kalmamin sebebide kendisi diye duşunuyorum cok iyidir isimle ilgili olumsuz elestirmez karışmaz hatta bugun canım sikkindi herşey ust ustuste gelirya , serviste servisci ineceğim durak la ilgili ters cevaplar verdi normalde olsa ağzının payını verirdim cok dolu olduğum icin sesimi cıkarmadım. Hatta ineceğim zaman servisciye seslenmek istemedim şefimiz seslendi arkadaş inicek diye cok ince bir davranış degilmi. Moralimin bozulduğunu anladı. Bizim boyle insanlara ihtiyacımız var. Birinin sana zararı dokunur kotuluk yapmak istersin ama sırf kotuluk yapayım da egomu tatmin edeyim diye kendi icindeki ezikliği yansitmazsin. Uzun zamandır kimseye kirilmiyordum bugun umursadim ve ağlamak istiyorum hatta işten bile cıkmak istiyorum herşeyden bıktım