Eşimin mide rahatsızlığı var yani her şey dokunuyor neredeyse, surekli mide yanması yaşıyor. Fakat ne bir mide koruyucu ne bir tedavi uygulamıyor neymiş ilaclar zararlıymış kullanmak istemiyormuş falan filan.Surekli dalgaya karışık laf carpıtıyorum falan ama saf, iltifat ediyorum sanıyor.
Sevgili olduğumuz zamanlarda hic boyle bir sorunu yoktu bembeyaz tertemiz dişleri var diye konuşmaya başlamıştım hatta ama şu son 3 aydır yoğun bir şekilde ağzı kokuyor. Ağız bakımına dikkat eden biri her gun fırcalar dişlerini temizlettirir falan ama 3 aydır boyle nasıl desem cok ağır bir koku mideden geliyor besbelli, tarif etmek istemiyorum
Onu cok seviyorum kafalarımız cok bombastik kafa yapımız aynı mizacımız bile asla yermek icin soylemiyorum ama bazen opuşurken cok zorlanıyorum Onceden deli gibi opmek isteyen ben, opuşmemek icin kılıktan kılığa giriyorum oyalıyorum ilişki esnasında burun kaslarımı kapatıyorum falan.

Ya ben ona kırıcı olmadan nasıl soyleyebilirim bu durumu cunku benim en hassas noktam kokudur ? Ter,ayak, kafa kokusu, hele ağız yok yani zulum gibi. Siz olsanız nasıl soylersiniz ? Normalde acık biriyimdir pat pat pat ama 2 aylık herife ağzın kokuyor nasıl denir ki ?????

Konu eski artık sorun kalmadı teşekkurler