Kızlar gecen haftalarda bir konu acmıştım birinden etkilendiğim ve nasıl tanışabileceğim hakkında. Şaka gibi bir olayla tanıştık, birlikte bir etkinlik planlıyoruz şuanda iş alanlarımızla ilgili, telefonlaştık vs. Hep etkinlik konusuyla ilgili olsa da ara ara konuştuk. Ama adamdan acıkcası pek tık yok. Merak etse beni konu acar yazar vs bunu ilk kez bu akşam yaptı, biraz konuştuk. Şimdi mesajlaşmadan bir kesit sunacağım size;
Kendisi takımın kadrosunda calışıyor ve mac olacak bu hafta. Macla ilgili konuşurken ''sesin kısılacak kadar bağır ki karşı takımı tuttugun sanılmasın.'' dedi. Ben de ''gercek bir ......lı ( şehir adı) gibi davranıyorum maclarda.'' dedim. O da ''' mac sonunda bi kontrol şart oldu'' deyip duşunceli ifade ekledi. Ben de atlamış gibi olmamak icin '' ballı bir ıhlamur sesimi geri getirir.'' yazdım. Cunku sesimi kontrol etmek dediği icin acaba sonrasında bişeyler yapar mıyız duşuncesinde oldum. O da '' mac esnasında bulmak zor olabilir.'' dedi. Ben de evet zor olur sonrasında halledebilirim dedim gulucukler vs. Ve sonrasında '' sanırım oyle macta goruşuruz iyi geceler .'' yazmış.

Yahu ben mi yanlış anladım adamı şimdi konuşma da bitti gitti boyle sacma sapan. Tam tanıştık ettik derken sanırım gol oldu
Sizce?