oncelikle herkese merhaba uzun olacak şimdiden sabır gosterip okuyanlara teşekkur ederim.
5 yıllık birlikteliğin ardından 1 yıl once evlendik. eşim dışardan sakin ılımlı komik biri gibi gorunur ama icini gelin bana sorun.. cok sinirli en ufak şeyde uste cıkmak icin bağırıp cağıran biridir. sesi gurultuyu sevmediğim icin o sinirliyken alttan alan taraf olmaya calıştım ama ben sinirliyken onun boyle olmadığını gorduğumden beri ben de sessiz kalmıyorum artık...
gelelim asıl mevzuya eşimin inanılmaz rahatsız olduğum bir iş arkadaşı var elle tutulur bir sey gormedim ama ben rahatsız oluyorum kızın hal ve hareketlerinden eşime bunu defalarca anlattım kızın duzgun bir insan olmadığının oda farkında soyluyor ama muhabbet şamata gırla devam ediyor.. neyse evlendiğimizden bu yana bu konuyu tekrar sorun olarak hic sokmadım aramızda ama bugun yine beni hic şaşırtmadı eşim sağolsun.

normalde eşimle kızın ofisleri ayrıydı ama son iki yıldır aynı ofisi paylaşıyorlar ben bunu cok sorun yaptım cunku o kızın surekli dışardan arkadaşları geliyor ofiste gun yapıyorlar resmen eşime bu durumu bildiğim icin en başından git kiminle konuşuyorsan konuş odanı değişsinler demiştim oda artık aynı odayı paylaşıcaz oyle dışardan arkadaşları gelemez gelirse yoneticiye soylerim demişti ama tabi ki oyle bir şey yapmadı kızın devamlı arkadaşları geliyor. eşim işe bisikletiyle gidip geliyor bugun ofise gelen kızın arkadaşı eşimin bisikletine biniyor eşimde yanında guluyor arkadaşı da bu anları video olarak paylaşıyor ben fake hesaptan kızın paylaştıklarına bakarken bunu gordum inanılmaz sinirlendim. eşim eve gelince bisikletini begendi mi surenler dedim ne surmesi dedi bilmem sana sormalı dedim ofis arkadaşının adını vererek ... mı surmuş ben gormedim ki ne diyosun dedi uzerine gittim ısrarla gormedim demeye devam etti genelde yalan soylediğinde ve yakalandığında inkar eder ama bu sefer yakalandı ben de ekran resmi aldığım icin hemen gosterdim sen kor mu oldun şu sen değil misin niye yalan soyluyosun dedim tabi hemen napıyım doğruyu soylesem de kavga ediceksin dedi sanki şuan etmeyeceğiz mi kimi kandırıyosun sen dedim bağırış cağırışlar devam etti ben de hic altta kalmadım cok ağır laflar ettim .
şimdi benim sizlere sormak istediğim eşim olacak şahıs o kıza mesaj atarak kanka benimle ilgili bir şey paylaşma ... gormuş yarım saattir agzıma ... yok niye veriyosun yok niye dışardan birisiyle muhatap oluyosun yazmış kızda aa ben ikinizde ekli değilsiniz diye paylaşmıştım ozur dilerim yazmış. tabi ben bunu gorunce yine delirdim resmen kıza fake hesaptan baktığımı soylemiş oldu. ben de ya neden yazdın beni ne konumuna duşurdun farkında mısın diye kızdım ama beyfendi bilsin yalan mı bakıyosun dedi ama kendisi de kızın yuzune kanka arkadasında or.... diyen birisi hatta bi gun basına bir iş gelecek atacaklar bi kenara bunu dediğinde kızdım ne sacma sapan konuşuyosun diye terslemiştim. şimdi saatlerdir icim soğumuyor ben de kıza arkadaşın sana kanka diyor ama arkadan or.. diye bahsediyor diye yazsam mı?