6 yıllık evliyim aile problemlerinden dolayı biraz acele kararla tam tanımadan ama severek evlendim gorucu usulu gibi diyebiliriz . Defalarca iddia oynadı bileziklerimi iddiaya yatırdı cok boşanmak istedim ama cesaret edemedim.5 yaşında oğlum var . Artık tahammulum yok kandırılmalı hazmedemiyorum .Birde tum erkekler bakıyordur buyuk ihtimalle ama sosyal medya keşfette yabancı kadınlara bakıyor bunu da kabullenemiyorum ben kadınlık yapacağım ama o onlara bakacak!
Hicbir fikrimiz uyuşmuyor. Surekli zıtlaşıyoruz .Ailece goruştuğumuz insanlar yok .Birlikte zevk aldığımız hicbir şey yok .
Şuan ayrılsam kiralar olmuş 2500 faturalar desen oyle .Evden satış yapıyorum kazancım oluyor ama yeni mal almak icin donduruyorum kazancımı almasam iş olmuyor alsam bana cok birşey kalmıyor
Ailemin boş kiralık evi var ama destek olmak istemiyorlar dul adım olurmuş kira vercekmişim falan.Zaten bir insanın kaderi ailesinden gulmeli . Abim ailemi dolandırdı kactı şuan onun borclarını oduyorlar bizimle kal diyorlar ama istemiyorum orası daha sıkıntılı .
İşe girsem 2500 kira 1500₺ bakıcı versem asgari ucretle calışsam bitti zaten ,şuan kira odemiyorum maddi kaygım yok diye kalakaldım .
Napmalıyım ya duşun duşun cıkamıyorum işin icinden lutfen kırıcı yorum yapmadan fikir verir misiniz ozellikle boşanmış hanımlar