Merhabalar oncelikle biraz uzun olacak ama hakkınızı helal edin. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Biz eşimle 2 sene sevgililik donemi yaşadık 1.5 senedir evliyiz sevgililik donemin de aldatma yalan gibi hataları oldu. Oyle boyle duzelir diye affettiğim zamanlardı. Evlendiğimiz zaman yalanı oldu ama aldatması olmadı. Ama tam guvenmediğim icin hala şuphelerim var acıkcası. Eşim işe tam saatinde gider tam saatinde gelir. Pek dışarı cıkmaz. Telefon şifresini genel itibari ile hicbirseyini saklamaz iş yerinde ne olup bitiyorsa anlatır. Asıl soruna gelecek olursak iş yerinde ki kız iş arkadaşıyla fazla samimiler eşim gecenlerde hasta oldu corona iş grubundan gecmiş olsun aslan diye mesaj atmış. Benim kıskanc olduğumu biliyor iş yerinden erkek birine arttırıp ben yanında miyim diye sorduruyor kıskancım diye gecmiş olsuna ariyamiyormus işte arayamiyorum da işte adımı soyleyip onunla ev hayatı nasıl gidiyor gibi sorular sordu bende şupheleniyorum acıkcası karşı tarafta evli ve cocuğu var. Eşime soylediğim de oyle biri değil ne olur artık bana guven aldatmam diyor. Bilmiyorum fazla mı abartıyorum ben artık boşanmaya kadar duşundum guvenmiyorum ya aldatıyorsa diyerek ne yapacağımı bilmiyorum bir yol gosterin.