Deniz3486 .!.:
Selam herkese
Daha once acmıştım konu aslında sanırım 2 konu. İş konusunda yoneticimle alakalı değişen bir şey yok.. zaten ayrılmaya karar verdim ,bana yardımcı olan yanımda ki ablaya soyledim once, cok yardımcı oldu cunku.. . Abla boyle boyle geriliyorum ben calışırken x boyle . Surekli bağırıyor yemek icin . Muhasebe elemanı olarak girdim ama yonetici asistanıyım.. Gerildikce odaklanamıyorum ve hata yapıyorum olmuyor işte dedim.. tamam tatlım haklısın sağolsun egoludur kendisi lafı tıkar insanın ağzına oda biliyor kendinde egosundan soylemez. Senden tek bir isteğim var perşembe eşimi hastaneye goturucm cuma ik ya soylesen olur mu dedi tmm dedim bende ..elimde ki işleri yapayım dedim dunden beri kac defa gittim yanına ama her defasında sepetliyor beni soyluyorum bakın vize işlemleri gececek otel ucak fiyatları artıyor sonra şimdi işim var dedi. Muhtemelen gececek vizeydi oteldi ucaktı bana patlayacak. Burada ki abla sende defalarca yanınıza geldim diyeceksin bu kadar. Sonra zaten cıkacaksın ne diye kasıyorsun bu kadr diyor . Elimde 2 fuar var organize edilmesi gereken . İnanın iş yapmak icimden gelmiyor.. bu kadr kısa zamanda sıkıldım. Eşimde sabret cuma soylersin dedi sabahtan.Bu zamana kadar soyleyeni ertesi gun cıkarmışlar.. bugunde abla belki cıkmazsın dedi ahh keşke dedim ama bu gerginlikte calışamam ki abla dedin evine sosyal hayatıma hep etki yaptı .. şimdi soylemesem sonra olacak kendmi biliyorum dedim cok haklısın dedi ne diyeyim stresle olmaz iş olsa halledersin derdim ama kişi ile stres flnsa olmaz dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum cidden. Sabah sabahta yedim fırcayı her yanına gidişte yiyorum

Genişletmek icin tıkla...
Guncelleme : amma konu actım biliyorum ama benm icin gercekten sorun oldu bu baydım biliyorum. Konustum ik ile o da Ali beye soylemiş. Yanına cağırdı bende ne varsa soyledim kendisine eğer sizi rencide ettiysem ozur dilerim dedi uzuldum dedi acıkcası şaşırdım oyle konuşmasına ılımlı yaklaştı ve 30 yıldır calışan yanımda ki abla ilk defa biri ile boyle konuştu dedi iyi oldu birinin ona kral cıplak demesi lazımdı dedi o da sen oldun dedi iyi oldu sorgulasın kendini dedi. Baya baya soyledim acıkca tavrınız cok sert dedim yanınıza geldiğim zaman stresten soylemem gerekenleri de unutuyorum dedim kbakmayın dedim benm calışırken kafamın rahat olması lazım eşim de calışmama izin vermiyor ozel hayatımda sorun oluyor dedim mideme kramplar giriyor dedim . Calışırsın calışmazsın bilemem dedim ama şuna bi netlik getirelim ben kimseye hakaret etmem boyle bişy soz konusu olamaz dedi olduysa farkında değilimdir dedi . Nasıl davranayım dedi ali bey bnu ben soyleyemem dedim . Bu sizin huyunuz ama ben yemek konusunda artık fırca yemek istemiyorum dedim. Ki benm işim muhasebe elemanı asistanlık bilmiyorum daha oncede soyledim. Bana izin verin ayrılmak istiyorum dedim tamam yerini birini bulana kadr durur musun dedi olur dedim sonra cıktım. Yanımda ki abla belki değişir dedi sanmam abla huylu huyundan vazgecmez dedim .. bakalım neler olacak. Ama konuştuktan sonra da rahatladım aslında icim rahatladı.