Arkadaşlar merhaba konum eşimle alakalı 7 senelik evliyim ama eşimi tanıdıkca karakterinden huyundan nefret eder oldum aslında birikim sanırım onceden boyle değildi yada banami oyle geliyor bilemiyirum soyle soyleyeyim evine ocağına bakan biri calışkandirda ama mesela işten geldiğinde o gun cok yorulmuş olsun sinirli oluyo bn tek calışyorum deyip soyleniyo kucuk cocuklarim var biliyo calisamicagimi ama hep soyleniyo arada uzuluyorum boyle yaptıkca mesela yemege cikalim ailecek kendi en pahalı şeylerden yer cekinirim Bnde yemeye ucuz olandan soylerim yani o rahatlığı hissedemem dışarda bişy yer resmini atar bana yani bunlar birikiyo kafamda birde yakın zamanda komşumuz bundan borc para almış bi kac gunlugune esinide tanıyorum iyi insanlar maddi durumları iyi değil bi aralar veremediler onları o kadar sıkıstirdiki verin verin diye soyledim insanların durumu yok bulamadılar demekki az daha sabret yok bana lazım halbuki var parası işini gorebiliyordu ama insanları cokbunalttı bn mahcup oldum uzuldum onlar adına birde cok gosteriş meraklısı bu huyunuda hic sevmiyorum şimdi dersinizi 7 senede şimdimi tanıdım onceden bu kadar para kazanmıyordu para bu hale getirdi onu değişti mi yoksa yoksa hep mi boyleydi inanın bilmiyorum he birde bi iyilik yapsa birsuru kişinin haberi olur bnm bildiğim bi elin verdiğini diğer el bilmez bu huyları kendinden cok soğuttu beni bunları yazdım sadece icimi dokmek icin bir insanı değiştirileceğimi biliyorum iyilikte kotulukte vicdanla alakalidir