Daha once ki konumdan hatırlayanlar vardır belki. Ayrılalı tam 7 ay oldu. Beni bırakıp başkasıyla nişanlandı diye konular acmıştım. Ben onu unuttum sevmiyorum da istemiyorum da. Ama yarım kalmışlık mı, başkasına gitmesi zoruma gittiğinden mi bilmiyorum en mutlu anımda gulerken aklıma geliyor bi anda o ortamdan uzaklaşıyorum bi anda başkalaşıyorum o kızla kendimi kıyaslıyorum. Tekrardan stalka başlıyorum ailelerine kadar birbirlerini takibe aldıklarını goruyorum. Ayrılırken Beni umursamayarak konuştuğu laflar, birini bulduğu icin rahat rahat beni elinin tersiyle itmesi bunlar icime saplanıyor sanki. Sonra unutuyorum belki bir ay aklıma bile gelmiyor bişeyler tekrardan hatırlatıyor ve acısı icime oturuyor yine. Bu dongu hep boyle devam ediyor. Bu surecte kimseyle konuşmadım hayatıma kimseyi almadım(sınavım olduğu icin). Hayatım boyunca yaptığı bu kazık icimde hep boyle kalacak mı. Bende oyleydim ama araya yıllar gecince unuttum diyen var mı? Yarım kalan şeyi beyin surekli tamamlamaya calışırmış