Selam Kızlar ben 2 cocuk emzirdim goğuslerim sonmuş balona dondu. Ayrica goruntu sarkık ama altında kalem durmuyor cunku baya kuculdu
Yalancı sarkma diye geciyor goruntu galiba. Goğus ucu yerinde tam karşıya bakıyor ama nasıl desem şu ustte bi dolgunluk olur ya o kısım alta inmiş şekilde ust boşş. Ve birbirlerinden ayrılar ortada baya boşluk var. Ve cok yumuşak jole gibi aayy şiştim

Neyse aşırı da zayıfım ben zaten pek kilo almadım hamileyken 64 civarıydı ama hızlı bi şekilde gitti kilolar 1,2 ay icinde 44-45dim yanlış hatırlamıyorsam. emzirmeyi bırakalı 7 ay oldu

44 kiloyum almak icin cabalıyorum 50.52 ideal oluyordu eskiden hafif balıketli. goğuslerimde buyuktu idealdi.
ama kilo alınca goğuslerde buyur diyolar benim korkum şuan en azından uclari yere bakmıyor.. yayvan şekilde mi buyur ki bu seferde? . kilo alırsam iyice şekil bozukluğu olur mu? Nenelere mi doner kocaman sarkık

En azından şu jole gibi oluşuna bi care bulunmaz mı daha 25 yaşına yeni giricem genc yaşta.... estetikte imkansız şuan icin .