Merhaba arkadaşlar ben 27 yaşındayım ve uzuun zamandır hayatımda kimse yok biraz zor bir hayatım oldu kısaca ozetlersem (ama baya kısa cunku anlatsam roman olur turunden) universiteye başladığımda babamı kaybettim akabinde canım annem kansere yakalandı okulumu dondurdum annemin yanında kalmak icin ama malesef ki ne yaptıysam olmadı meleğimi 2 sene once cennete yolladım..annemin hastalık surecinde 4 yıllık bir sevgilim vardı birde onun tarafından aldatıldım kucuk emrah modunda ya oleceğim ya yaşayacağım diyerek ) sınavlarıma girdim okulumu bitirdim mezun oldum iş buldum calışmaya başladım derken ne kendimi gorebildim ne duygularımı yaşayabildim duvarın bile benden daha cok duygusu vardır şu an.. bir sevgilim oldu onunda annesi beni hic tanımadan konuşmadan istemedi sebep O cok muhafakar olan 5 vakit namaz kılan kadın Allahın bana yazdığını kusur olarak gordu.. neyse şimdi tek yaşıyorum vay vay ceken tutucu bir sulalem var yanlız mı yaşıyorsun cık cık teyzeler ve amcalar pek umrumda değil -di her fırsatta evlenmiyormusun hayatında kimse yokmu demelerinden ( sanki bakkalda satılıyor) sonra benim devrelerim yandı tamamen acitasyona bağladım o guclu kız gitti yerine depresif salak birşey geldi vay benim anamda yok babamda yok ne kimsenin evladıyım nede beni seven biri var Allah bile beni sevmiyor ki bana bunları yaşatıyor isyanları herşey kafamda bi canavar haline geldi normalde kendimi cok cok beğenirdim ama şimdi kendimi cok cirkin hissediyorum kusurlu gibi 27yillik omrumde insanları ilk kez kıskanmaya başladım onlar hic imtihan edilmeden mutlu mesut yaşıyor ama ben herşeyi yaşadığım halde neden mutlu olamıyorum diyorum ve tekrar isyanlar kusmeler.. Cevremde kimse yokki biri olsa beni nerden bulacak diyorum nerde gorecek diyorum yaşım buyuk artık evlenecek adam kalmadı diyorum da diyorum susmuyor ki kafamdaki meret dert paylaştıkca azalır derler kuyruğu dik tutucam diye kimseye anlatamıyorum beni mazur gorun uşenmeyip okuyanlara teşekkur ediyorum
Not: psikologa gittim defalarca ama en son oda kader kısmet napalım dedi ama daha profesyonelce olanından