GUNCELLEME: 11.sayfada
Merhaba hanımlar,
Gercekten bıktım. Gece yeteeer diye bağırmak istiyorum. 2 3 haftada bir 3 4 gun suren kabus moduna giriyorum. 3.5 aylık oğlum var. O gece uyuyor ben uyuyamıyorum korktuğum icin. O kadar sacma kabuslar goruyorum ki. Ornek vereyim:
1. Dun gece gordum. Ruyamda ruyada olduğumu fark ettim. Kendime dedim ki Muhtelif korkacaksın hemen uyanman lazım. Kendi kendimi zorladım uyandırdım. Oyle rahatladım ki uyanınca. Baktım eşim de evi supuruyor. İyi dedim o uyanıkken uyumaya calışayım. Sonra bi anda dank etti. Gece 2. Eşim bu saatte evi supurmez. Yine ruya olduğunu anladım. Tekrar kendimi uyandırdın.
2. Bebeğin mama saati geliyordu. Baktım eşim bilgisayar başında. Dedim ki sen besler misin mamayla cok uykum var. O da tamam dedi. Sonra uyandım. Ruyaymış meğer. Ama yuzde yuz gercekti.
Hala ruya mı gercek mi bilmediğim anılarım var geceye dair.
Bir de gece ne yaparsam ruyamda tıpatıp aynısının kabusunu goruyorum. Ornek;
Oğluma mama hazırladım yedirdim uyuttum. Sonra ben de yattım. Ruyamda tıpatıp aynı şekilde yataktan kalktım mutfağa gittim mama yaptım. Tek fark tezgahta bir tane değil onlarca biberon vardı. Zaten ruyada olduğumu buradan anlıyorum. Mutfaktan cıkarken de arkamdan tutulup tavana cekiliyorum.
Zaten bu tavana yapışma ruyalarımın baş kahramanı. Antrede yururken bir şey tavana ceker, tuvaletten cıkarken cıkamam tavana cekilirim oraya yapışırım.
Artık cidden gece olsun istemiyorum. Korkuyorum. Bu periyoddan o kadar ama o kadar sıkıldım ki...
Eşim bana sımsıkı sarılıyor gece korkmayalım diye. Yine de yok. Goruyorum o lanet kabusları. Bazıları gercekle birebir aynı. Karıştırıyorum da.
Dun gece eşimle bir şey konuştuk. Ama ruya mıydı gercek miydi bilmiyorum.
Bir gece de eşim pc başında mesai yaparken benden tatlı istedi. Adama soyledim bu saatte yenir mi diye. Meğer ruyamda istemiş. Ama o kadar gercekti ki. İkna etmeye calıştım bi sure hayır istedin diye.
Not: konu dine cekilmesin lutfen ama yatağa duasız girmem. Bir suru dua okur uflerin. Her kabustan sonra tekrar okurum. Carşafları uzerimi değiştiririm ama yine de goruyorum.
Bunu dertleşmek icin yazdım. Dun gece yine uykusuz gecti. Şu an perişan haldeyim.
Belki bir onerisi olan olur. Ne bileyim susuzluktan olur su ic gecer gibi şeylere bile acığım.