Surekli bununla ilgili konu acıyorum ama inanın ne yapacagimi bilmiyorum.Esimden bosanali yaklaşık 3 sene oldu.11 yaşında bir kızım var.Kizim babasıyla rahat goruşsun diye yaşadığım yerde kimse olmamasına rağmen kaldım.Hos burdan başka da gidecek bir yerim yok.Annem ile babam koy gibi bir yerde yaşıyorlar.Orada sağlık okul vb gibi imkanlar yok.Benim yaşadığım yer buyuk şehir bir de 13 yıldır burdayım.Kizimin babasının butun akrabaları burda.4 kardeşler ve hepsi bekar.Hep birlikte yaşıyorlar.Kizimi babası 15 gunde bir alıyor ve her aldığında cocuğun aklını karıştırıyorlar.Sen burda kalırsan seni ozel okula veririz sana şunu bunu aliriz gibi.Annene şoyle mahkeme acsın seni bize versin gibi.Cocukta arada kalıyor tabi.Cocuk da nedendir bilmiyorum her gittiğinde onlara beni kotuluyor.Git orda ka diyorum kalmıyor.Babasina al diyorum almıyor ama ben cok zorlanıyorum.Gecen babası beni karakola şikayet etti şiddet uyguluyorum diye.Ne yapmalıyım bilmiyorum.Yasadigim yerden gitsem nereye gideceğim.Gidebilecek yerim yok.Burda kalsam cocuğun surekli kafası karışacak yani bilmiyorum cok caresiz kaldım.Her babasına gidip geldiğinde stres yaşıyorum ne olacak şimdi diye.Akil verin ne olur