Onceden kaynanamla altlı ustlu oturuyorduk şimdi taşındik arada 40 dakka mesafe var kaynanam kotu biri değildir ama daha taşinali 4 ay anca oldu kayinbabam ameliyat oldu bir ay bizde kaldı kızları olmasına rağmen onlara gitmedi bizim evde cocuk yok rahatmıs neyse hastalık dedim bir ay olmadan yine cıkıp geldiler bir haftadır kalıyorlar aramızda da şehirler yok yada yıllardır gorusmedigimiz aramadigimiz falan da yok kızları var onlarda degil her geldiklerinde bende kalıyorlar ve ben kısa zaman once cok zor tramvalardan gectim hÂl da etkisindeyim eşimle baş başa olmak bana iyi geliyordu ama surekli kaynanamlar bize gelip kalarak nefes aldirmiyolar kızlarıyla da aynı yerde oturuyoruz gidip onlarda da kalalım bunlar yeni evliler demiyolar gelme sebepleri de kışın doğalgaz elektrik parası fazla gelirmiş eşime maddi destek olcaklarmis ne alaka ordan para gonderilmiyormu yada geldin diyelim haftalarca mi kalmak gerek ben saygısızlık etmem hizmetimi de yaparım ama gercekten cok zor bı surecten gectim kafa dinlememe fırsat verilmiyor onlar evdeler diye doğru duzgun eşimle yan yana bile gelemiyoruz ornek veriyim eşim beni gormek icin işten geldi sarilcakti tam annesi uğurlamak icin kapıda bekledi resmen sanki onun bı eşi yok sanki o bekarmis gibi. Zaten kendi de şunu soyledi diğer cocukları aramam onları karilarina bıraktım naparlarsa yapsınlar ama eşimin yeri onda ayriymis onu merak ediyormuş falan resmen eşimi paylaşmak istemiyor istiyor ki eski gunlerde ki gibi aynı evin icinde olsunlar falan bende grip oldum hÂl bizdeler yarın yataktan cıkmayı duşunmuyorum zaten halim de yok kendi evimde misafir gibiyim uzanamiyorum cunku kaynanam da Kayinbabamda oturduğumuz odada akşama kadar uzaniyolar onların yanında da uzanamiyorum haliyle ve ben şunu seziyorum ben desem ki gitmeyin beraber yaşayalım kaynanam muradına ericek cunku eşime hÂl 10 yaşında cocuk gibi bekar gibi davranıyor eğer boyle surekli kalmaya devam ederlerse benim cocuğum olunca evin icinden cıkmazlar cunku alıştılar gibi duşunuyorum onların rahatlari yerinde burda başka gelinleri de var onlar cirkef olunca onlardan yuz bulmuyorlar zırt pırt da rahatsız edip her gun her gun naptınız ne ettiniz diyemiyolar haliyle yanlış anlamayın ben ailesini hic istemiyorum demiyorum ama daha taşinali yeni olmuş durmadan bizde kalmaya başlamaları ve sadece bizde kalıp diğerlerinde kalmamaları benim canımı sıkıyor sonucta bizimde bı ozel hayatımız var en basitinden eşimle uzanıp da TV karşısında keyif yapamaz olduk kendi evimizde yabancı gibi sarilamiyoruz bile iki uc gun bende uc gun diğerlerinde kalsalar zaten problem yok sıkıntı gelip gitmek istememelerinde hatta kaynanam kıyafetlerimi burda birakiyim gelirken tasimiyim bile dedi resmen yerini ayarlıyor