Merhaba kızlar benim derdim kara kara duşunduren beni cocuğumun aldığı eğitim hemen konuya goreceğim nolur bana yol gosterin hata mi ettim?oglum Aralık 17/2016 doğumlu yani yeni yıla 12 kala falan doğdu .meb 'e bağlı ozel bir anaokuluna gidiyor eylulde hazırlık sınıfı dediler kendilerine cocuğum suan siz soylediğimizde herşeyi yazabiliyor ama harf harf soylemeniz lazim k-a-d şeklinde ..toplama cıkarma yapiyor vs eğitim bultenini de ekleyeceğim. Yalnız eylulde ilkokul1 başlanacak diye okulda rehber oğretmeni okul olgunluk testi yapmış eksiklerimizi gorelim cocuğa destek cıkalım diye..bizim oğlanın kaba motor gelişimi ince motor oz bakım sorun yok yalnız cok duygusal ve dikkat cabuk dağılıyor annesi dedi.birde sınıfı 15 kişi 12 tanesi dikte calışmalarında ve cift hecelerse okurken kagan geri kalıyor evde destek cıkın dedi. Videolar atıyorlar sınıf arkadaşları bildiğiniz okuyor yani..ama not olarak onlar 2016 bası yada 2015 sonu doğumlu. Ben de uzulmuştum cunku bana gore 1 yıl daha gitmesi gerek gibiydi sonra yak8n cevremde okul oncesi oğretmeni ve wside sınıf oğretmeni bir arabama anlattım onun cocuğu da kağandan 1 ay kucuk bana cok kızdı bu cocuk şimdiden senin demenle harf harf herşeyi yazıyor sayıyor topluyor cıkarıyor ilk okulda ne yapacak?dikte diyorsun birde cocuğu zorlama dedi.mufredata uygun degil o okul yaptığı dedi .esi de aynı fikirde ama burdaki anaokulları araştırdım hep boyle ben ne yapacağım? 63 aylık bir cocuk okumayı sokemedi ustune duşelim annesi denmesini ciddiye almalimiyim?kuzenim mi halklı? 1 sene daha anaokulu diyor kuzenim ama devlete yolla diyor kafam.cok karisik kendimi suclu his ediyorum.Akil verin nolur