fsh ve amh mağduruyum. gecen sene ağustosun 26 sında başlayan seruvenimde ağırlıklı olarak fsh ile uğraştım. en son nisan ayında
FSH 28,59
LH 9,26
PROLAKTİN 16
E2 24 idi
AMH ise gecen sene Ekim ayında 0,54 cıktı ve bir daha baktırmadım.
ocak ayında 27,35 FSH ile bir denemem oldu 1 yumurta goruldu ilacla 2 oldu ikisi de dollendi ama kimyasal sonuclandı. nisan ayında 28,59 FSH ile denemeye başladık ama yumurtalar buyumedi ve iptal oldu. o gunden sonra kendimi 1000 km bakımına aldım diyebilirim.
doktorum Omega 3, DHEA, Coenzim Q10 kullanmamı onermişti. ben bunların yanına iceriği bana iyi gelir dediğim ne bulduysam aldım ve denedim. Ayrıca bir de agnucaston tablet aldım ve her sabah kahvaltıdan sonra 1 adet ictim.
bunların dışında aktardan hayıt otu, aslan pencesi, civan percemi aldım.
sabah kahvaltıdan 1 -2 saat sonra 1 fincan testere dişli aslan pencesi kaynatıp ictim. akşamları 1 fincan hayıt otu kaynatıp ictim. bazı gunler canım cay istediğinde de akşam ustu saat 4-5 gibi 1 tane yeşil cayın icine serce parmak tırnağım kadar civan percemi atıp ictim. tabletleri uzun suredir kullandım ama cayları 1,5 ay hic aksatmadan devam ettim.
FSH 9,58
LH 2,80
E2 26,37
olmuştu ve bu benim tedavim icin yeterliydi. muayenede 3 yumurta goruldu ilacla 5 oldu. 3 u dollendi 2 si transfer oldu 1 i tuttu. Allahım inşallah devamını gormemi nasip eder. buraya paylaşıyorum cunku cok ağladım cok yalvardım. surekli okudum araştırdım. inşallah sizler de şu FSH illetiyle baş edersiniz arkadaşlar. Asla pes etmeyin
Bu arada eşimin sperm sayısı, hareketi ve morfolojisi duşuktu