1 yıl once anlaşmalı şekilde boşandım eski eşim sacma sebeplerle boşanmak istemişti boşandıktan sonra hayatında biri olduğunu oğrendim. Bundan sonra kimseyi sevemem guvenemem derken hic ummadığım anda 9 Ay once hayatıma biri girdi baştan arkadaş olarak goruşuyorduk ama şuan o evlenmek istiyor bunun icin erken olduğunu biliyorum bir sure daha tanımak istiyorum zaten ama aklımda soru işaretleri var onuda oyalamak istemiyorum.
Daha once hic evlenmemiş benim 5 yaşında oğlum var. Anne ve babasıyla tanışmadım henuz abileriyle falan tanıştım onlar iyi insanlar bi sıkıntı cıkmadı anne ve babasınında benim boşanmış ve cocuklu olmamı sıkıntı etmediklerini soyluyo ben yinede tedirginim. Oğlumuda tanıştırdım oda sevdi birlikte iyi vakit geciriyoruz ama gelecekten cok endişe ediyorum oğlum ilerde sıkıntı cıkarırmı yada onun ailesi sıkıntı cıkarırmı mutlu olabilirmiyiz diye bu konuda tecrubeli insanlar varsa bir akıl verin bana lutfen ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hic evlenmemiş biriyle evlenip mutlu olabilirmiyim?