Merhaba hanımlar.. Gercekten bir derdim var o yuzden konu acmak icin kaydoldum.
Oncelikle ben 2021 yaz aylarında babama bir ilişkim olduğunu soylemiştim ve babam onceliğimin okul ve kariyer olduğunu duşunduğu icin ters tepti hoşuna gitmedi.Hatta once benim haberim olmalıydı dedi babam.Bende babamı karşıma almıştım ille de olsun diye ve babamla cok kotu kavgalar,kuslukler yaşadım.Daha sonra zaten ilişkimde terslikler oldu ve ayrıldık. Sonrasında babamdan ozur diledim helallik aldım ve soz verdim artık sadece okul var diye.
Şimdilerde ise hayatıma biri girdi.Sosyal medya aracılığı ile tanıştık.İlkokulumuz ve universitemiz aynı fakat o universiteden mezun olmuş.Benden cok hoşlandığını ve niyetinin ciddi olduğunu soyluyor. Benimde okulumun bitmesine 1 sene kaldı. 3.sınıf oğrencisiyim henuz.Babamla yaşadıklarımı anlattım ve onceliğimin eğitim ve kariyer olduğunu ancak iş sahibi olduğum zaman adını koyabileceğimizi soyledim.
Fakat biz flort ediyoruz ve kendimi biraz babamdan oturu kotu hissediyorum.Babam biri olursa once benim haberim olsun demişti.Fakat şuan okulum devam ediyor ve babamla paylaşırsam yine iş sahibi olmadan boyle bir durum ile karşılacağı icin yine kızacak.
Ben goruşmek istiyorum cunku kendimi cok iyi hissediyorum konuşurken ve cok fazla ortak yonumuz var.Belki burclarla ilgilenen vardır o başak burcu ben de yengec ve aramızdaki uyum mukemmel. Hissediyorum iyi şeyler olacağını ama işte babam icimde bir yerlerde engel oluyor

Siz olsanız napardınız? Cok fazla akla ihtiyacım var bu konuda