bacılar biz cocuk yapmaya karar verdiğimizde genel testlerimizi yaptıralım dedik. eşimin dun spermiyogram sonucunu aldık maalesef ileri hızlı yok hatta sperm sayısıda cok cok az mış. biz sonucu boyle gorunce hemen urologa gittik. oda direk tup bebeğe yonlendirdi. eşim kucukken inmemiş testis ameliyatı olmuş bu etkilemiş demiş doktor. bende testlerimi yaptırmıştım benim yumurtalarımda bi problem yok.
dun burayı okudum hemen keciboynuzuna başladık ama doktor zaman kaybetmeden tup bebekte dediği icin bi yandanda araştırmaya başladık. bursada yaşıyoruz birkac yer buldum hatta bakınıyorum.
malum maddi anlamda zorlayıcı bir tedavi bizde oyle zengin insanlar değiliz ama mecbursa yapcak bişey yok.
şimdş merak ettiğim bir kac şey var bu sskdan alınan raporla anlaşmalı tup bbk merkezlerinde daha uygun fiyatlar alabilirmiyiz? ona gore hemen bu raporun peşine duşeyim
birde bu tup bebek donemince kadının kullandığı ilaclar falan benim yumurtalıklarımda herhanfi bir sorun yok ya acaba onlara ihtiyac duymadan tup bebek yapılabilirmi ?
bana şunu da oğren dediğiniz herşeyi soyleyin yalvarırım. dun geceden beri okumadığım hatmetmediğim şey kalmadı. fena dağıldık bi haberle. kafamız allak bullakk :-(
Erkek İnfertilitesi ben cok bilgisizim ama yaaa bi yardım edin nolur bacılarr doktor tup bebek dedi
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi ben cok bilgisizim ama yaaa bi yardım edin nolur bacılarr doktor tup bebek dedi