Cumartesi gunu eşimin teyzesinin oğlunun cocuklarının sunnet duğunu vardı.Duğune gittik ben salona gidince kv ve kv kız kardeşlerinin ellerini opup hal hatır sorduktan sonra 2 masa ileride eltim oturuyor.Onun yanına oturdum.Yanında buyuk oğlu vardı ve cocuk ağlıyordu karnı agrimis.Annesi karnına masaj yapıyordu.Duğunun ortalarinda eltimin oğlu geldi yanımıza 10 yaşında cocuk ağlamaklı babaannesinin yanına gidince cocuğa annen seni benim yanıma gondermedi daha yenimi geliyorsun senin baban bir annenle basedemedi annen şoyle annen boyle diye bir suru laf etmiş.Cocuk bunları anlatırken salon hareketlendi duyduk ki bizim kv yukarıda ogullariyla konuşurken bizleri şikayet ederken, nedeni yanına oturmadigimiz icin,,eşimin kollarina bayilmis.Eşim ve abisi hemen hastaneye goturmuşler bişey yok hava verip gondermişler.Hastaneden sonra annelerini eve goturmuşler.Duğunun sonlarına doğru geldi.Teyzeleri bizim gozumuzun onunde bizleri şikayet ediyorlar.Ayak ustu gozumuzun onunde eslerimizi dolduruyorlar.Eltim kv kus nedeni kızı boşanma derecesine getirmesi 1 senedir araları iyi deyil.Eltim haklı cunku surekli eşini dolduruyor.Duğunden sonra kv yanına evine gittim.Sapasağlam halen eltimin dedikodusunu herkese yapıyor neler neler kardeşleri benimde uzerime gelmek istediler ama izin vermedim versem kavga etcez cok cazgir insanlar.Butun teyzeleri ve annesi eşimi ve kaynimi doldurmaya calışıyor inanılır gibi deyil.Bizim eltimle yaptigimiz duğune gidip oturmak ...Bu olay cok uzdu beni...