Merhaba değerli dostlar ;

Bir onceki yazımda soylemiştim sonraki yazımız kanalların kapanmaması icin alınacak onlemler ile ilgili olacak diye.Oncelikle aceleci,bir an once milyon dolarlar kazanmak isteyen arkadaşların konuyu okumamasını tavsiye ediyorum.Cunku konuda sabretmek en buyuk erdemdir temalı bir paylaşım yapacağım.

Sabretmek ve duzenli calışabilmek Youtube işinden kazanmak isteyenler icin anahtar kelimeler olmalı.Şimdi cıkıp ben bi gunde şu kadar kazandım,bi kastırdım voleyi vurdum gibi şeyler soyleyecek olanlara pek kulak asmamak gerektiğini de baştan belirteyim.Bir anlık kazanmak değil surekli kazanabilmek bizim icin onemli olan.Şu an konuyu okuyan coğu kişi Adsense'de aylık eşiği geceyim yeter diyordur,duzenli calışma sonucunda bunu rahatlıkla başaracaksınız yeter ki sebat sahibi olun.

Bu arada kanalların kapanmaması icin alınacak onlemler şeklinde attık başlığı ancak bu arada da duzenli calışabilmek adına size bir liste vermiş olacağız.Maddeler halinde yapılacaklar listesine başlayalım isterseniz.Son bir not; bu sıralayacaklarımı ben bizzat uyguluyorum ve kanal kapanma olayını %10'a kadar duşurdum,diyeceğim o ki asla kapanmaz,kesinlikle tek cozum budur falan demiyorum.

Başlayalım ;
Ben ilk gun 10 tane gmail hesabı acıyorum.Bu sizin calışma mantığınıza ve zamanınıza gore değişir siz isterseniz 20-30-40 tane de acabilirsiniz.Actığımız hesaplar bir gun bekleyecek. Onceki gun acmış olduğumuz gmail hesaplarına tek tek giriş yapıp kanalları oluşturuyoruz.Hesaplarımız kanalları oluşturulmuş şekilde bir gun daha bekliyor. Ucuncu gun kanalları oluşturulmuş hesaplarımıza giriş yapıp para kazanma ozelliklerini acıyoruz.(Adsense bağlamıyoruz sadece para kazanma acıyoruz).Her kanala en fazla 50 tane telif riski duşuk video atıyoruz. Dorduncu gunun sonunda kanallarımızın kapanmaya meyilli olanları zaten kapanmış olacaktır.Kapananları aradan ayıklayıp sağlam olanlara adsense hesabımızı bağlıyoruz. Bu maddeleri uygularken gecen dort gunde siz gmail hesapları oluşturmaya ve donguyu tekrarlamaya devam ediyorsunuz.Kaba bir hesapla 10 gunun sonunda en az 40 tane sağlam hesabımız olmuş oluyor.

Şimdi sadece sağlam hesaplar oluşturmak elbetteki yetmiyor.Duzenli calışmak dediğimiz mesele burada devreye giriyor.

Kanalları sağlam hale getirdik ve elimizde 40 tane kanal var ;
Her gun oluşturduğumuz kanallardan 10 tanesine giriş yapıp 30'ar ya da 40'ar tane video atıyoruz. Kanalların varsayılan bolumunden acıklama ve etiket kısımlarını populer ve videolarımızla uyumlu bilgilerle dolduruyoruz.
Gunun sonunda 10 ayrı kanala 400 video atmış olacağız.Bu sistemle calıştığımızda ay sonunda 10 bin video yuklemiş olacağız.

10 bin videonun en az ihtimalle bir sonraki ay size kazandıracağı miktar aylık eşiği gececek kadar olacaktır.Kazanc olarak uste cıkacağını duşunuyorum ancak alta ineceğini duşunmuyorum.

Kanallarımızı anlık olarak takip edebilmek en onemli şeylerden bir tanesi.Bir sonraki konumuzda kanalların varsayılan bolumunu nasıl kullanacağımız,tbm arttırmak icin birkac oneri ve kanallarımızı takip edebilmek icin bazı sistemlerden bahsedeceğiz.

Bu arada @Muslera06 hocama teşekkur ediyorum.Bu maddelerin coğunda ondan edindiğim bilgilerin katkısı vardır.

Bir ayet ile bitirelim konuyu;

Kadınlar, oğullar, yuk yuk altın ve gumuş, salma atlar, davarlar ve ekinler gibi nefsin şiddetle arzuladığı şeyler insana suslu gosterildi. Bunlar dunya hayatının gecimliğidir. Oysa asıl varılacak guzel yer ancak Allah ’ın katındadır. (Âli İmrÂn / 14 )