Merhabalar 2 yıllık evliyim.1 yaşında bebeğim var . Eşimle severek evlendik ıkimizde memuruz.Evlenirken eşimin ailesi hicbir şekilde bize yardım etmedi ayağıma corap dahi almadı. Sadece duğunde bileziktakıldı. Ekonomik durumları gayet iyi . 2 eltim var onlara adan zye her sey yapilmis ev alirlarken yuklu miktar para verilmis vs. Bize de soylenen iste biz sizin hakknzda vericez vs
Neyse 2 yıl o şekilde oyaladılar. Kucuk kaybına 500 bin tl lik ev alındı. Kayinvalidemkoyden geldi cocuklarında belirli bir sure kaldı. Şu zamana kadar ağzımı acıp tek kelime dahi etmedik eşimde zaten asla konuşmaz .Neyse gorumcemle aynı sitede oturuyoruz ve evimi kendi bilek gucumzlealdık cok şukur. Annemde cocuğuma bakıyor neyse annem ben eşim gittik caya.sofraya oturduk gorumcem başladı kucuk kardeşime şu altın takilcakbu yapılacak vs diye bisi demedim.En son sen buyuk nisan yapmadin sana o yuzden yuz gorumluğu takılmadı dedi .Benim sarteller attı bana hicbişi yapmadınız ki dedim .Diğerlerine yapıldı ama sanırım biz memuruz diye yapılmadı dememle gorumcem bagrpcağırmaya başlayınca eşim bana sus dedi .Ben susmadım sonra masaya vurdu ağzına sıcarım senin gerizekalı dedi bana cekti gitti.Annemin yanında bana o şekilde davranınca gorumceme doldugim her şeyi yuzune haykırdım. Daha onceden de her şeye karışmaya calışmıştı buyuk sorunlar yaşadım. Neyse kayinvalidem beni suclu gordu kendi kızını savununca annem sinirlendi annemde dahil oldu.Gorumcemin huzurumu kacrdgni karismamsi gerektiğini fln soyledi sonra goruncemkızını da senide sevmiyorum bosaticam senin evliliğin benim 2 dudağımın arasında diye cirkin cirkin konuştu. Ben de baş baş bağırdım kayinvalidem den daha sonra ozur dilerim barıştık sonra gorumcemle ne olduysa aldım kiyftlri eşimle geri gindrms. Annemde eşime kızıma sahip cikamyrsn olmaz boyle demiş eşimde ben kızını seviyourm kimsenin 2 dudağı arasında değil evliligim vs demiş annemden ozur dilemiş.Bugunde kayinvalidem memleketine gitti. Aramadim hic gorumcemle omur boyu konsmayacgm .Cok uzgunum hicbişi yemiyorum .bazen sussaydım daha mi iyi olurdu diyorum bazen de hic mi bir şey konusulmayacak bunlara diyorum .Siz ne onerirsiniz? 2 yıldır hep hoşgorulu davranmıştım he0si boşa mı gitti .Gunaha mi girdim hep sorguluyorum. Icın daralıyor