İyi geceler hanımlar. Benim icin iyi gecmiyor oluyorum sinirimden. Eşimin ailesi cok tuhaf insanlar her biri ayrı terane. Eşim de mesafeli ol, her aradıklarını acma, babam mesaj atarsa hic cevap verme, ben yokken cağırma diyor. Şu an haftada bir gun eve geliyor ozel bir nedenden dolayı, 6 aydır yalnızız cocuklarla o şekilde. Kayınpederim normalde iyi bi insan ama bazı huyları acayip sinirimi bozuyor. Beni gereksiz sacma sapan derecede cok seviyor, herkes biliyor. Eşim dedi hep kız cocuğu hasreti var, hatta kucukken babam hep derdi yetimhaneden kız cocuğu evlat edincem diye, cok istermiş kızı olsun, seni o kızı yerine koydu der. Benim icin cok bunaltıcı oluyor. Surekli mesaj atıyor coğu zaman cevap vermiyorum. Bi suredir kayınvalideme başka iğrenc bi sebepten kızıp gitmemiştim. İki seferdir filan yine gitmeye başladım ozellikle de cocukları gorsunler, evlerinde bi işlerini yapsam bi fayda bi faydadır, yaşlı insanlar diye.mesafeli, saygılı şekilde telefondan olsun yuz yuze olsun en aza indirmeye calıştım iletişimi. Bugun oraya gidecektim, dun kayınbabama soyledim. Kayınvalidemler evde değildi, ertesi gun gelirim sorun değil dedim zaten de arkadaşm geldi sonradan, daha iyi oldu guzel gecti benim icin. Kayınvalidem aradı bize darılmışsın diye gonlumu yapmaya calışıyor. Niye darıliyim ne var gidebilirsin yani dedim. Kayınpederim demiş gelecekti siz yoksunuz size darıldı. Ben de bağırdım artık hangi lafımdan onu cıkarmış bugun olmazsa başka zaman gelirim niye darıliyim, soylemediğim şeyi soylemişim gibi anlatıyor. Daha once de yaptı aynı şeyleri yalan atıyorsun diyemedim koskoca adam diye. Onlarla aramı kotu yapmaya calışıyor. Ta onceden diyormuş kızımı benden başkası sevemez, ne sacma ya. Sinirlerim yerinden oynadı iyice, iletişimi hepten kessem acıyorum da onlara, en aza indirsem gene de soylemediğimi uydurup soylemiş gibi anlatıyor, yarın da beni bekliyorlar, o kadar kızgınım ki nasıl tavır takıncam bilmiyorum, kayınvalidem dedi sakın ona bişey deme gelmeni cok istediği icin oyle soylemiştir bırak dedi korktu ona da kızar diye. Bi an once hava ısınsın annemin yanına gidiyim diye bekliyorum boyle insanlarla nasıl iletişim kurulur bilmiyorum engeli basmak istiyorum artık ta, yarın da demeyi duşunuyorum bi daha mesaj atmıcam, boyle 1 2 haftada bir geldikce goruşuruz mesaj işini hepten bi keselim artık