Merhabalar , yıllardır buralardayım ama ilk defa konu acmak nasip oldu

Benim bir derdim var muhtemelen herkesin az cok bildiği şeyler . Evleneli 5 ay oldu . Eşime aşık olarak evlendim aynı şekilde o da beni el ustunde tutardı evlendikten sonra da oyle ancak bir problemimiz var . Eşimin Ailesi evlendiğimiz donemde maddi olarak bir şey yapmadıkları gibi (muhtemelen ikimizde calıştığımız icin ) duğunde hic istenmeyen para mevzuları dondu . Bana gelmesi paraların bir kısmı eşimin ailesine gitti tabi bunu kimse kabul etmedi her neyse dedim bu konuları konuşmaktan dahi imtina ediyorum . Butun masrafları kendimiz yaptık gocunmadım kabul ettim cunku eşime aşıktım kimse benim mutluluğuma golge duşuremezdi sineye cektim. 5. Ayımdayım ve ben cok yoğun bir iş temposu icerisindeyim buna rağmen eşimin ailesi (bana 1 saat uzaklıkta bir ildeler) gelip gunlerce kalıyorlar. İşten eve nasıl perperişan geldiğimi gordukleri halde 1 hafta kalıyorlar onlar gidiyor kaynım geliyor 3-4 gun kalıyor . Bir iki gun boş kalıyoruz gorumcelerim geliyor 2 gun kalıyor onlar gidiyor kucuk kaynım geliyor 5 gun kalıyor . İnanın cok yoruldum ( cok ciddi bağışıklık sistemi hastalığım var bu arada ) hicbir ozelimiz kalmadı . Resmen eşimi goremiyorum . Alttan alta cok yoğun ve yorgun olduğumu bu kadar misafirliği kaldıramadığımı soylememe rağmen dan diye giriyorlar iceri . Bu durumu eşime actığımda “ Ne yapayım gelmeyin mi diyeyim seni cok seviyorlar iyi ağırlıyorsun “ diyor . Kendi kendime sert ve net olayım geldiklerinde yuzlerine gulmeyeyim dedim inanır mısınız hic tarzım değildir somurtmak ama başardım gorev gibi ağırladım gonderdim hala geliyorlar

Kimse bu kız hasta , calışıyor , yorgun demiyor gelen gelene . Eşim bu konuyu asla onemsemiyor ve yorgunluğumu gormesine rağmen mecburuz deyip konuyu kapatıyor . Sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Sevgiler