Dert mi bilmiyorum, aslında daha cok icimi dokmek istiyorum belki benzer duyguları hissedenler yaşayanlar vardır diye..
Pandemi doneminde birisiyle tanışmıştım sosyal medya uzerinden. Daha 1 yıl aynı evi paylaştığı kız arkadaşından ayrılalı 3 ay olmuştu. Yasaklar suresince hep mesajlaştık ve telefonda konuştuk. Goruşmek istediğinde ben goruşmek istemiyordum hatta coğu zaman telefonlarına bile cıkmıyordum, hem sosyal medyada cok beğenmemiştim hem de canı istediğinde arıyor diye kızmıştım. Yine de hep ısrarla aramaya devam etti en sonunda goruşmeye karar verdim tabii aradan 8-9 ay gecmişti. Gorunce cok beğendim, farklı bir elektriğimiz vardı, onunlayken cok mutlu hissetmiştim sanki tamamlanmış gibi değişik bir his , o da aynı şeyleri soyluyordu beraberken her saniyesinin cok guzel gectiğini ve aramızda değişik bir enerjinin olduğunu soyluyordu ben de zaten aynı şeyi duşunuyordum ama ona dile getirmemiştim bu duşuncemi ona. O depresyondaydı, evi pislik icindeydi ve darmadağınıktı, inanılmaz şaşırmıştım ve yardım ettim bu konuda. Fakat haftasonu 1 gun goruşuyorsak bir daha 1 hafta hic iletişim kurmuyordu ben de sinirlenip onu bırakmıştım, cok yalvarmıştı ..Sonra 2 ay hic goruşmedik ve cok ani mi karar verdim acaba diye kendimi yiyip bitirdim ve o kadar etkilenmiştim ki aklımdan cıkaramadım hic, sonra aradım goruşelim dedi.. Bir sure sonra tekrardan goruştuk ama biz goruştukten sonra o yine saldı, 1 whatsup mesajıma 24 saat cevap vermedi ve başkasıyla goruştuğunu duşundum arada başkalarıyla olduğundan da bahsediyordu ama şaka yapıyor gibi duşunmuştum acıkcası. Sonra onu heryerden sildim ve 5dk icinde farketti, defalarca aradı acmadım telefonumu. Bir daha 2 ay yine hic goruşmedik , sonra o yine bir gun defalarca aramaya ve mesaj atmaya başladı. Actım, kufur haric ağzıma ne gelirse soyledim cok ağır laflar ettim, goruşmek istemediğimi soyledim telefonu kapattım. Bir sure sonra tekrar aradı yuzyuze goruşelim dedi, goruşelim dediği gunu kabul etmedim ama tamam dedim ve o yine sallamamaya ve ağırdan almaya başladı.Sonra tekrar yuzyuze goruştuk sonunda ; ne istediğini sordum bilmediğini soyledi ben de ne istediğimi bilmiyorum acıkcası. Bana sunduğu birşey yok ama tamam dedim yine de.. Boyle biriyle sevgili olmak beni hem cok korkutuyor cunku surekli yalanlar soyluyor , ilgi gostermiyor , surekli bir goruşme durumumuz yok; hem de beraberken ondan cok fazla hoşlanıyorum ve o da beraberken benden cok hoşlanıyor gibi duruyor. Kafam cok karışık, hem cok hoşlanıyorum, hem de nefret de ediyorum , hem guvenmiyorum ve birşey olmayacağını da biliyorum. Kendimi de cozemiyorum, normalde vermediğim tavizleri verdim, o da kimseye eyvallahı olan biri değil o kadar lafıma gururunu kırdı. Ve yine depresyonda sanırım bu aralar. Bu tarz birşey yaşayanınız var mı acaba?