Merhaba ,Kk kadınları daha şimdi uye oldum ve ilk konum sizi okurken yormamak icin kısa tutacağım.Yazım yanlışları yaparsam şimdiden teşekkur ederim
Eşimle 3 yıldır evliyiz .Evliliğimiz guzel ,mutlu,huzurlu geciyordu.Yaşlar 26-34 konum şu eşime yaşım konusunda yalan soyledim 3 yaş kucuğum dedim 1996 biliyor aslında 1993 bu yalanı soyleme nedenim universite doneminde kendimi dislanmamak icin soylemiştim uniye gec başladım .Minyon ve kucuk duruyorum aslında eşime soylemeden once yaş kucultmek istedim ama mahkeme oyle kolay olmuyor kemik testi istiyor 1.sınıfa kac yaşında okuduğunu bakıyormuş .Tabi bende kemik yaşım tam cıkınca dava acılmadan kapandı .Eşime cok soylemek istedim aslında 7 yaş var sanıyordu aramızda aslında 4 eşime yalan soylemeye devam ettim gec yazıldım felan dedim da ki eşim besim kucuk kuzenimle fotoğrafımı gorene kadar 1996 yılında o bebek ben 3 yaşındayım esim oyle anladı cok sert tepki verdi .Hakliydi aslında bu yalanı surdurmek mantıksızdi esime herşeyi anlattım yumusadi
Bu evliliğin ilk yılı gercekleşen olan bu mevzuyu kapattık gayet guzel giden birlikteliğimiz yine kendi elimle bozdum .Esim burnumu kendi doğal burnum sanıyor aslında kendi burnum sadece hafifce burun torpulendi ,minnacık ta burun kaldırıldı .Esim lise fotoğraflarımı gormuş arkadaşımın storysinde .
1 haftadir benimle konuşmuyor .Bana inancı ve guveni kalmamış .Benim calışmadığımi ,esimin ailesine karşı suratsız olduğumu ,surekli şikayet ettiğimi ,yaşım ve estetik konusunda yalan soylediğim icin artık bitirmek istiyor .Gunlerce ağladım goz yaşı doktum bana mısın demiyor cok ozguvensizmisim surekli bakkala bile makyajsız cikmiyormusum halbuki aslı oyle değil yuzum soluk gozuktuğu icin hasta gozukmemek icin hafif allik ,maskara kullanıyorum .Esim cocuk olmadan bosanalim ne istiyorsun al ,nafaka eğer sana verilse al yeter ki bosanalim diyor ben fevri davrandığını duşunuyorum .Ayrılmak istemiyorum sizde ne yapmayalım cok uzun olduysa ozur dilerim derdimi net ve anlaşılır yazmak istedim