selam herkese
gecenin bi vaktinde aklıma gelen bir sey oldu. haftaya nişanım var, bugun de bi kuaforle konusmak icin gittim kendi yapacagım işlemlerimi anlattım, biraz pahalı biyer ben de fiyat konusunda indirim istedim sagolsunlar nişanı duyunca daha da arttırdılar cok bozuldum.. zaten bu surecte cok acıldım her şey ateş pahası ustune bide insanlar boyle şeylerin peşinde. normal verdiği fiyatı nişanı duyunca arttırdı neymiş nişan olunca değişiyomuş fiyat gelinbaşında da değişirmiş. neyse mecbur oraya gitmem gerekiyor cunku tavsiye uzerine gidicem baska biyerde sacım makyajım kotu olur diye korkuyorum.
benim asıl aklıma gelen, nişan icin şehirdışından iki arkadasım gelcek, bigun oncesinden gelecekleri icin sabah birlikte kuafore gidicez yani oyle soylemişlerdi konuştugumuzda. onların işlemlerini evsahibi olarak benim karşılamam gerekir değil mi? yani sanırım adet boyle. onlara da mahcup olmak istemem nasıl yapılması gerekiyorsa oyle yaparım. ama ben nişana gelecek arkadasımın duğununde kuafore onunla gittim ama ona destek olmak icin, sacımı makyajımı kendim halletmiştim, zaten bisuru masrafları var bide ben cıkmayım diye duşunmuştum. benim nasıl yapmam gerekir peki? yani gelinin arkadasları kendisi mi oduyor işlem ucretlerini?