eşim hayvanları cok sevdiğimi biliyor ve bir arkadaşı evcil hayvan satışı yapıyor. satış diyince tepkiler olacaktır eminim ama bu arkadaşı bir kediyi oyle bir ovmuş ki eşimde hic alma fikri yokken alalım diye tutturdu. ben de icten ice hep isterdim ama alacaksam omur boyu bakmak isterim. o konuda kendime tam guvenemiyorum. şuan cocuğum yok, eşyalarım yeni.
mesela kediyi alsam onu birkac gun tanısam, sorun olur mu? zaten geri verecek olsam bu birkac gun icinde olur yoksa omur boyu kalır diye duşunuyorum. hemen vazgecersem o bile beni uzer.

Siyah Ankara kedisi, 5 aylık demiş kedi baya buyuk gorunuyor resimde. ben hic anlamam 5 aylık olup olmadığı doğru mu nasıl anlaşılır?
bir de bakımı cok kolay, tuvalet eğitimi var demiş. tuy dokmuyor demiş. tuy dokmemesi de doğru mudur?

not : uzgunum soruyu kotu niyetle sormadım. hayatımda hic kedi bakmadım. zaten korkumda omurluk bakabilir miyim kısmıydı. bu yuzden konu actım. acaba uyum sağlayabilir miyiz birkac gun boyle bir şey yapılabilir mi diye sordum. yapacağım demedim. o yuzden sakin olun lutfen bana kızmayın. ben anladım sorunun cevabını, kusura bakmayın, sevgiler..