6 yıllık evliyim. 4.bucuk yaşında bir kızım var. Eşim kumar bağımlısı. 3 yıldır savaş veriyorum bitti bitecek oynamayacak diye ( tlfdan idda oynuyor) Bi cok kez ayrılma noktasına geldik hep şans verdim. 400binden fazla borc yaptı hala aylık 4 bin kumar kredi borcunu oduyoruz. Kendisi memur ben ev hanımıyım. Bu arada gecen yaz arabamızı saatlık borclar yuzunden en son sansı o zaman vermiştim. Ve Bi kac hafta once yakaladım yalanlar yeminler her zamanki gibi. Ben duzelmesi icin kızımız icin elimden geleni yaptım. Aileler biliyor aile buyuklerine soz verdi. Son dedi. Ama annesi ne yazıkki ben boşanmak istiyorum dediğimde gel oğlum senin psikolojin yeterki iyi olsun ben sana bakarım işide bırak istersen dedi. Ve benimde kızımı alıp Ailemin evime gitmemi soyledi. Belkide haklı kadın. Gelecek yok bizde. Ama ben Ailemin yanına gidemrm. Durumlar ve şartlar var. Kendi ayaklarım uzerinde durup kızımla bir yol cizmek istiyorum. Ama bana destek olacak guc verecek hic bir şey yok. O kadar korkuyorum ki maddi manevi. Elim kolum bağlı. Evim yok maddi imkanımda yok. Şu mubarek gun lutfen bana bir yol soyleyin.