son zamanlarda buranın mudavimi oldum...

benim 2-3 haftadır goruştuğum biri var. kendisinden bayağı etkileniyorum. biraz iletişim sorunumuz var acıkcası bu durum kafamı kurcalasa da ben bir sure kendisini gozlemlemeye karar verdim. neyse hafta sonu buluşalım diye sozleştik. bi mekana gidecektik ben bunu işyerinden alacaktım bende arac var. mekan da onun işyerine 10 dk ya var ya yok. cocukta arac yok bu arada. tam işte cıktım, yoldayım geliyorum vs diye konuşurken tak, benim arac arıza yaptı ben yolda kaldım. sorun ne asla bilmiyorum. konum attım buna, kaldık burda diye. hay allah ne yapsak kotu olmuş vs dedi şuna baktın mı bunu kontrol ettin mi vs muhabbetinden sonra bana, "o zaman ben sozleştiğimiz yere taksiyle geciyorum sen de bi taksi cevirir gelirsin" dedi ben şok oldum. kaldım oyle. hava kararmış, kaldığım yer izbe. ara sokakta bi yerdeyim bilmediğim bi yer. neden bilmiyorum cok bozuldum. resmen başının caresine bak demek değilmi bu? arac yolda kalmış ne sorun var belli değil,anlamam. anksiyetem var panik atağım var. zaten stres olmuşum bi de yani akşam vakti zaten canım sıkılmış, insan demez mi ya "bekle ben bi taksiyle yanına geleyim mekana birlikte gecelim taksiyle" diye?? ben bunu bekledim acıkcası kendisinden. ben erkek olsam asla yalnız bırakmazdım mesela goruşeceğim kızı. ustelik taksiyle 10 dk icinde yanıma rahatca gelebilirdi. neyse bozuntuya vermedim tamam dedim, ana caddeye cıktım cevirdim taksi gittim mekana. ben geldiğimde o da bi masaya gecmiş bekliyordu. bişeyler yedik. sonra arac kafama takıldı evden de bayağı uzak mesafede kalmıştı. acaba şimdi gidip baksam arabaya, duzelmiş midir dedim. saat gec oldu yarın bakarsın vs dedi kapandı konu. insan demez mi tamam kafan takıldıysa beraber gidip bakalım gece vakti yalnız olma, eşlik edeyim sana, diye?? sanki bana değer vermiyor gibi hissettim. sizce beklentim cokmu yuksek? şımarıklık mı ediyorum yoksa benim yerimde olsanız sizde benim gibimi duşunurdunuz yorumlarınızı bekliyorum. ha eğer ben şımarıklık etmişsem kendimce, cocuğa haksızlık etmeyeyim boşuna beklentilerimi de torpuliyim diyorum.

ama o ben taksiyle geceyim sende tut bi taksi gel lafı sanki benide soğuttu gibi ya.