Oncelikle konumu okuduktan sonra sen hastasın,git tedavi ol diyenler gelmeden ben soyleyeyim okb tedavisi gordum.
Yaklaşık 1 hafta olacak hayatıma biri girdi ve cok iyi anlaşıyoruz birbirimizden hoşlandığımızı dile getirdik.Belki size erken gelebilir ama biz konuştukca ortak yonlerimizin fazla olduğunu gorduk ve flort aşamasına gectik bir anda.Ben twitter kullanıcısıyım ve hayatıma yeni biri girdiği icin eski ilişkimdeki şahsı engelledim.Engelleme sebebim onceden profilime bakıyordu sonra twitlerime gore twitler atıyordu laf sokmalı falan bende bakmasını istemedim. Sonra engelledikten bir kac saat sonra baktım hesabını gizlemiş.
Sonra otururken aklıma geldi gidip bi bakayım dedim profiline belki hesabı gizli değildir ya da laf sokmuş mu bana diye cunku bana laf attığı twitler oluyordu o yuzden. Hesabı gizliden cıkarmış. Her neyse sonra da bir daha bakmadım zaten ama sonradan pişmanlık duydum. Sonucta 2 kere falan bakmış bulundum.
Pişmanlık sebebim de yeni biriyle goruşuyorum ondan hoşlanıyorum goruşuyorum falan ama gidip onceki kişinin profiline girmem falan kendimi kotu hissettirdi bana.
Sanki aldatmışım gibi his oluşuyor ( Okb yuzunden mantıklı duşunemiyorum biliyorum,tedavi oldum git tedavi ol yazmanıza gerek yok

Sizce ben bu durumu nasıl duzeltirim icimde yani birilerinin mantıklı şeyler soylemesi ile duzeltebileceğimi duşunuyorum
Siz olsanız nasıl duşunurdunuz