Bazı insanlar bıktırıyor usandırıyor beni. Sessiz, dedikodudan uzak yaşamaya calışıyorum ancak surekli gezen, ağzında binbir yalan, dedikodu olan insanlardan sıkılıyorum. Muhatap olmamak icin cabalıyorum ama yok. Uzak durmaya calışıyorum olmuyor. Konuyu cok kısa gecmişim o kadar bunalmışım ki, kalabalık icinde actım konuyu.
-Surekli kendini ve yaptığı işleri oven insanlardan sıkılıyorum. Kendisini iyi saf kalpli gorup diğer insanlar tarafından hor goruluyor profili cizen dedikoducu tiplerden de bıktım. Ben sosyal biri değilim, ortamına gore elbette gulerim konuşurum arkadaşlarımla. Samimiyetsizliklerden, ikiyuzlulukten ve dedikodulardan uzak kalmak istiyorum. Aşırı sosyal biri olmadım hicbir zaman. Calıştığım yerde ne yazık ki boyle insanlar var. Tum gun işimin başında, hatta yoğun değilse bile masamdan ayrılmayan biriyim. İş ortamındaki menfaat ilişkileri ve samimiyetsizlikler o kadar carpıyor ki gozume. İnsanları rahatsız etmemeye calışırım her zaman. İşimin ciddiyetinde olmaya calışırım. Kimsenin yanına odasına gidip gelme huyum yoktur iş dışında.
-Herkes birbirinin arkasından konuşur ama yuz yuze bakıldığında herkes canım cicim havasında.
-Kendime ait aracım var. Bazı arkadaşlar kendi araclarını eşlerine vs. bırakıp arada kendilerini bırakmamı rica ediyorlar ama hic icimden gelmiyor. Surekli mecburiyet hissini hicbir zaman sevmemişimdir. Bir iki kez olur ama surekli olunca sıkılıyorum rahatsız hissediyorum. Bu konuda belki yanlış duygular hissediyorum ama birilerinin sorumluluğunu almaktan hic hoşlanmayan biriyim. Aracım olmadığında asla birilerinden rica etmedim etmem de. Zira kapının onunde otobusler vızır vızır geciyor. Tıklım tıklım dahi olsa zoruma gitmez toplu taşıma kullanmak. Hatta birisinin benim icin zahmete girmesi bana kendimi kotu hissettirir. Bu nedenle kimseden kolay kolay bir şey rica etmem mecburiyetler dışında.
-Samimi olmak istemediğim kişilerle sık iletişim kurmam. Kendileri gelir, arar iletişime gecer. Rest cekemiyorum karşımdaki insanı incitmemek icin ancak bazen ciddi anlamda yorulduğumu hissediyorum.