arkadaş ortamında biriyle tanıştım. fiziksel anlamda hoşuma gitti. arkadaşlarımda kendisi hakkında hep olumlu şeyler soylediler kimseden olumsuz bişey duymadım. iki kez filan arkadaşlarla dışarıda hep beraber buluştuk, iki kezde başbaşa biz goruştuk. zaten 3 hafta filan anca oldu tanışalı. sakin, efendi ağırbaşlı birisi. acıkcası baya etkilendim oda benden etkilendiğini soyluyor msjlarda vs. sevgili değiliz henuz ilişki başlamış değil..
sorun şu cocukla aramda iletişim sorunu var. yani biz konuşamıyoruz ikimizde cok tutuk kalıyoruz. msjlarda ve karşılıklı sohbetlerimiz akıp gitmiyor. mesajlarımız cok sıkıcı hep naber napıyon nasılsınlardan ibaret. ben arada konu acmaya ve onu konuşturmaya calışsamda nafile, devamı gelmiyor. tamam bende cok konuşkan bulbul gibi biri değilim ama karşımdaki konuştu mu bende konuşuyorum bi sohbet doğuyo en azından. mesela cay iciyoruz diyelim ki, cay guzelmiş falan filan boyle şeylerden konuşuyoruz. iletişim pek ilerlemiyor ama garip olan şeyde mesajlarda bana anlamlı laflar ediyo. benimle aynı evde yaşamak istiyo mesela. buluşup evlere dağıldıktan sonra yanından ayrılmak canımı sıkıyor tarzı şeyler yazıyor. evet bu tip yazılar beni mutlu ediyor hoşuma gidiyor ama bu iletişim konuşma sorununu aşamıyorum ben. sadece benimleyken boyle olsa hadi dicem heyecandan.. arkadaş ortamında da sessizdi ve pek konuşmazdı. benim onceki ilişkilerim hic boyle değildi mutlaka konuşur ve konuştururdu benide karşımdaki insan. tamam geveze değilim geveze olsunda demiyorum ama iletişim kuramadım pek konuşamadım, msjlaşırken napıyon nasılsından oteye gitmeyen bir diyalogla ilişki olur mu bilemiyorum. evet hoşlandım, beğendim, etkilendim o da etkilendiğini ve surekli beni gormek istediğini soyluyor ama bu tutukluk canımı sıkıyor. tipini beğendim ince duşunceli, kibar biri efendi ama sadece bu kadar. ben 30 yaşındayım artık ilişkilerimde tutunacak bişeye ihtiyacım var. bir iki şey guzel geldi diye ilişkiye başlama yaşlarımı gectiğimi duşunuyorum. belki ilişki ciddi olursa evlenmeyide duşunurum neden olmasın. ama boyle pek konuşamadığım bir insanla nasıl ne şekilde devam edebilirim bilmiyorum. ote yandan acaba ona haksızlıkmı yapıyorum diye duşunmeden edemiyorum. ortamlarda diğer arkadaşlarıma bakıyorum sevgilileriyle olan hallerine bakıyorum bi an bile susmuyor insanlar. eski ilişkilerimde bazen sabahlara kadar konuşurduk. konuşcak cok şey vardı. bi konu bi sohbet acılır ve zaman nasıl gecer anlamazdım. eğlenirdim gulerdim. siz olsanız napardınız, devam eder miydiniz belki duzelir diye yoksa umidi keser miydiniz ? boşu boşuna bağlanmak ve hem onun hemde kendi zamanımı harcamak istemem acıkcası bu haksızlık olur. ama bişiler hissettiğim insanda zor cıkıyor artık karşıma. kaşını gozunu sev sev nereye kadar , iletişim sorunu var ve başka insanların yanındada boyle olması beni duşunduruyo...