Kızlar başlıktanda anlaşıldığı gibi benim fake hesabımı acmışlar 3 sene once neredeyse sevgilim denen şahıs onceden yani... Konuşurken fotoğraflarımı falan atmıştım ons ergenlik işte acık fotoğraflarımdı bunlar ve ben kapalıyım zamanlar yaptım bi hata attım işte şimdi evliyim. Konuya gelirsem bu cocuk serserinin teki ben ondan ayrılınca fake hesabımı acıp benim resimlerimle afedersiniz or... Gibi davranıyordu. Ben bunu bi abim sayılır kişiye ilettim ve kapattırdı hesabı. Dun akşam ah dedim bakayım eski hesabım hala duruyor mu diye eşimde yanımdaydı bide ne goreyim yine beni fake hesabım acılmış ve acık resimlerime erkekler kızlar ağza alınmayacak laflarla yorumlar yapmış. Seni si... Gibi ve bunu eşimde gordu deliye donduk ikimizde oğlanın ismini biliyorum şimdi ben kendi şehrime gidicem eniştem ablamın kocası ben oğlanı bulur hallederim falan dedi. Eşimde hallolsun bu olay dedi. Once cok kızdı ama sonra olabilir ergenlikte insan bazen boşluğa duşer dedi affetti zaten. Ama ben diyorum ki biz bu cocuğu bulsakta kapattırsak ya yine acarsa? Savcılığa gitsem dedim eşim o zaman işin icinden cıkılmaz cok uzar falan dedi ben napsamda ortadan yok etsem o resimleri. Ve ne gerek varsa aradan kac yıl gecmiş acıyorlar resimlerimi sergiliyorlar cezasını ceksin istiyorum. O zaman daha 14 15 falandım zaten ne derlerse inanıyordum seviyo falan sanıyodum ama işte başıma geldi bi kere bu.... Ne diyorsunuz?