Merhaba kızlar,
Dun kayınvalidemde şoyle bir olay yaşadık; yeni doğum yapmış bi akrabanın gelini icin hemen iş bulup calışcak demesi uzerine kv lohusa kadın hemen calışıcak demekki gibi laflar soyledi, bende dedim ki bana da aynısını yaptı herkes, daha doğurmadan halasının koynuna bırak git calış dedi eşimin butun akrabaları, bununda kv ve gorumcemden kaynaklı olduğunu duşunuyorum cunku onların da bu tarz imaları cok oldu ama birebir soylemediler. Kv ben boyle dedikten sonra BİZ SENİ CALIŞ DİYE ZORLAMADIK dedi. Ben bu lafa cıldırdım, zaten ben sana hitaben soylememişim ama benim kocam var o zorlarsa zorlar yada okutan anam babam zorlar kimse beni zorlayamaz dedim. Ama duzgun bi uslupla. Eve geldik eşim vay beni mahcup ettin oyle boyle diye bi ton trip laf ne ararsan. Konuşmuyo benle iki gundur hic bu şekilde tavır yapmazdı. Cok zoruma gitti benim annesine o lafı soylemek haddimmiymiş!
Ayrıca kv evinde beni bi odadan diğerine tek gondermiyo peşimde surekli hic bişey yapmamı istemiyor yani sen yabancısın psikolojisi uyguluyo. Ama kızı benim evime gelip benden habersiz eşyalarımın yerini değiştirdiğinde canı oyle istemiştir diyo.
Yani hicbirşeyi direk yapmıyolar ama ustu kapalı surekli psikolojik otekileştirme uyguluyolar.
Dun eve gelene kadar eşime o konuşmayla ilgili mesaj yağdırdı ondan sonra daha cok sinirlendi benim hıyar.
Bana napmam gerekiyor bi yorum yapıverir misiniz?