Kızlar selamun aleykum herkese . Eşim beni kaynanamla oturmaya zorluyor ben istemiyorum kadın bizi boşandırmak icin nefes alıyor resmen bana kufurler hakaretler ediyor surekli evinden kovuyo yatak odamı kurcalar karıştırır herkese her şeyimi anlatır benle duşman gibidir . Sebebi kıskanclık diye duşunuyorum cunku o bana ne yaptıysa ben anne demeye devam ettim saygımı devam ettirdim . Eşimle dun konuştum bir bir yaptıklarını anlattım oturmak istemiyorum dedim oda işine gelmiyosa otur ananın evinde dedi kufurler etti annesine toz kondurmuyo annesi ne laflar ediyor durduk yere oda oturup guluyor normal bişey gibi . Duyduğuma gore kaynana ile oturmaya zorlamak boşanma sebebi yani cekişmeli boşanma davası acacağım ama hakime bu sebebi sunduğum zaman uzatmadan bitirir mi evliliği . İrdeleme amaclı yorum yapmayın Eşim başta calışıyordu zaten gayet huzurlu hayatımız vardı gebelik durumumdan sonra değişmeye başladı başkaları ek ise girer bizimki de işten gucten elini ayağını cekti anasının evine cekildi, işi gucu bıraktı anasının evinde oturuyor orda yaşamak istiyo babasının emekli maaşı ile geciniyor . Ben bu şekilde hayat surmek istemiyorum cok eziyet cekiyorum ellerinden . Sahipsizsin diyip duruyolar evet haklılar sahip cıkanım olsaydı bu durumda olmazdım . 380 lira dilekce verirken dosya masrafı odenecekmiş şuan o kadar param yok dava bitiminde odeme şansım yok mudur