Merhaba arkadaşlar,
Tabiri caizse cicek gibi bir cocuğum var,ilkokul 2. Sınıfta erkek cocuk. Cok yorgunum mental olarak ,sınıfında ki cocuklar sozde eğitimli anne babaların cocukları ve kolej.Ancak fiziksel ve psikolojik olarak bazıları gercekten cok enteresan yetiştiriliyor. Devamlı okuldan uzgun geliyor ,bugune kadar sana ne yapılırsa aynısını yap hic demedim ama ben de artık tukendim ve sen de sana yapılanı yap dedim.O zaman bile yavrum diyor ki anne ben de oyle yaparsam onlardan ne farkım kalır diyor.Onunla hem gurur duyuyorum hem de cok uzuluyorum, oyle bir cağdaýız ki ahlakmış,egitimmiş bunların hicbir değeri kalmamış, ben boşa ugrasimisim bunca zaman.Oğretmen sozde cok ilgili ama bu konuda fazlasıyla eksik bence ,onunla cozemiyorum bu isi.Rehber oğretmen ile daha iyi randıman alıyorum. Mesela bir ornek vermek gerekirse ,beden eğitimi dersinden sonra yedek olarak koyduğum kıyafetin rengi koyu mor.Cocugumla o kız rengi diye dalga gecip sinirlendiriyorlar.Sonra ufak tefek tartaklanma oluyor ,tartaklanan benimki maalesef.Bahsettigim cocuklar oyuna kimin alınıp alınmayacağı vs her şeye onlar karar veriyor.Cok yorgunum ,bu konuda benimle aynı yollardan gecmiş ve cozum uygulayabilmiş kişilerin yardımına ihtiyacım var ,teşekkur ederim .