arkadaşlar bu forumu hep takip ederdim bugune kısmetmiş uye olmak. onemli bir derdim var : KOKUYORUM. yardım edin. bunun yardımı mı olur dediğinizi duyar gibiyim. kaynağı anlamak icin danışmak istiyorum size...

arkadaşlar duştan cıktığımda bile anında kokuyorum. ter, ağız, ya da ayak kokusu değil.
bacak arası. yani vajinal desem değil. taharet kokusu gibi.

ya arkadaşlar inanın taharete o kadar onem veriyorum ki inanın o bolge icin intim jeller yani ozel yıkama jeli, pudra, sirkeli su.. neler denemedim. bazen diyorum ki yediklerim baharatlı ondan mı. yoksa bağırsağımda kurt mu var. ya da tuvalete sık cıkmıyorum o mu koku yapıyo. acaba idrar cok tutuyorum iltihap mı yaptı da kokuyo. ya sanki icimden bi pislik kokusu dışarıya vuruyo. ya var ya neler duşunmedim ki. ama cozumu bulamıyorum cıldıracağım. sentetik kıyafetler mi koku yapıyo. ic camaşırım pamuklu hergun değiştiriyorum. camaşırımı utuluyorum. gunluk ped gunde en az dort kere. kucuk tuvalette bile o bolgeyi yıkıyorum kurutup pudralıyorum. inanın takıntı oldu kafayı yicem. kokuyo ya kokuyo işte. cok buyuk sosyal fobi oluşturuyo bende. yardım edin onerilerinize ihtiyacım var