arkadaşlar meraba nerden bailıcağımı bilmiyorum ama cok yoruldum ben 1 bucuk seneye yaklaşık evliyim eşimle evlendik ama ben eşime evlenirken de yardım ettim kısa ozetli anlatıyorum cunku o kadar uzun şeyler oldu ki artık bunaldım eşimin ailesi Bi bilezikleri aldı sadece gelinlikmiş dış cekimiş hepsini eşimle yaptım duşunun gelinğimin dış cekimimim parasını ben verdim zorlanıyo yardım ediyim diye arkadaşlar zor bela evlendik bide pandemi ye denk geldi evlendim misafir olarak gorumcemleri cağırdım eşimin anne babası yazın istanbul'da kışın memleketteler neyse evlendim 2 haftası daha bismillah hemen bebek lafını sıkıştırmaya başladılar biz duğun olmadan eşimle beraber ev aldık hemen kiraladığımız evi ev sahibi sattığını soyledi zor bela ev aldık kimseye danışmadık şimdi dicek siniz sizde de var diye ama o evi eşimin ailesine soyleseydi biliyordu. kulp takar vaz gecirtirdi oğullarını neyse evime cağırdım gun arkamdan gorumce lerimden 1 tanesi konuştu kendi kulağımla duydum tabakta ki artıkları yani eşimin tabağındaki artığı niye yememişim diye evime ilk defa geldiği halde o cenesini tutamadı soyledi sonra burdan nişanlı olduğum surede skntı yaşadığım icin Bi olaylar başladı ki sormayın kaynanam İstanbula geldiği zaman surekli yanına istiyo beni hal tavrından anlıyorum calışan insanım yoruluyorum eski kafalılar ben ayak uyduramıyorum cunku işine geldikleri gibi davranıyorlar babam oldu annemi sadece telefonla aradılar gitmediler yanına virus var diye ama kendi tarafından biri vefat etsin hemen memlekete gider virusu umursamaz kaynanam beni tanıştığımız gunden berri aradığın 5 kere gecmemiştir ama kızlarına gelince ararlar 7 kardeşler Bi tane daha eltim var bunlarla irtibatı kesmiş konuşmuyorlar şu an bana yukleniyorlar gorumcem 4 tane hic biriyle konuşmuyorum kavga ettik surekli kaynanamda onların tarafında anlıyorum belli yani geliniz ya Bi beklenti icerisinde kendilerine gelince herşey bekler ama gelin beklemez dunur olarakta kız alana kadar kız aldıktan sonra işi biter oyle tavırdalar gecen kaynanam bana geldi annen neden gelmiyo dedi bana diyemedim kadının cenazesi oldu gittiniz mi diye sonra olay oluyo hep. aramız sıkıntı Bi gorumcem orduda oturuyo sevmediğimi mesafeli olduğumu herşeyiyle belli ediyorum neymiş ben neden kalmaya cağırmamışım diyip ortalığı ayağa kaldırdı kavga etti ben cok bunaldım daha cok var anlatdığım ama inanın ki tek taraflı değil kaynanamın bende 1 copu bile yok bu zamana kadar ama surekli oğlumun evi diyip duruyo eşimde duşkun onlara beni zorlamıyo gidelim edelim ama surekli onlara gidiyo ben haftada 1 gidiyorum surat asıyolar bana istiyorlar ki hep gideyim kendilerini bana sevdirmediler ki Bi yer vermediler kendileri icin ben herşeyi yapıyım ama olmuyo. hepsi Bi laf sokuyo hepsi Bi beklenti icerisinde sanki tek gelin beni. Gorumcemler dengesiz dengesiz konuşur konu etmezler benim en kucuk bişeyimi ornek veriyorlar cıldırıyorum artık ne yapmam lazım anlamıyorum