Arkadaşlar merhaba benim yaklaşık 2 ay once actığım bir kanal vardı. Hic ilgilenmiyorum diyebilirim. 2 video atıp bırakmıştım sonra gecen ay 1 video attım ve son 1 haftadır biraz araştırarak yavaş yavaş video atıyorum şu an 7-8 video var. Tamamı spam videolardı dun konuyla ilgili kendim bir video cekip duzenledim onu attım. Spamlerden birisi 800 izlenme aldı 3-4 gunde ama gerisi 100-300 izlenimde. Kanalda hic gelir gorunmuyor

Reklamlarım cıkıyor. Bugun kurcalarken, "kanal ayarları>varsayılanlar" buraya girdim de ben orda kanalımın kategorisini ve anahtar kelimelerini vs belirlemeyi unutmuşum ilk actığımda. Şimdi az once duzenledim. Bunun bir katkısı olacak mıdır sizce ya da daha once belirlemediğim icin bir dezavantajı olmuş mudur ? Google+ da videolarım otomatik paylaşılıyo. Shared circles ile 1500 civarı takipci oldu ama videoları izleyen 10-20 kişi var ve kanalın youtube abone sayısı 5

Butun bu olumsuzluklar kategorinin ve anahtar kelimelerin belirlenmemiş olmasından kaynaklanmış olabilir mi ?