Ben once kendi hikayemi anlatayım. Sonrasında hep birlikte bu surecte birbirimize destek olalım. Bu forumda o kadar guzel arkadaşlıklar gordum ki inşallah hep birlikte bu zorlu sureci atlatırız diye yeni başlık acmak istedim. Diğer konulardaki arkadaşlarımı da burada gorursem cok mutlu olurum. Herkesi bekliyorum.
Ben kasım ayında kimyasal gebelikle bu surece dahil oldum. Sonrasında doktorlarla tanıştım ve tup bebek tedavisine başlamaya karar verdim. İlk doktorum bana yumurta rezerv azlığından bahsetti ve hemen tup bebek denememiz gerektiğini soyledi. Fakat prosedur gereği bir kez aşılama deneyeceğimizi sonra tup bebeğe başlayacağımızı soyledi. Ben de tamam dedim. İlaclarımı aldım. Adet gunumu beklemeye başladım. Tabi o arada bir ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım. Fsh yuksek olduğundan baskılamamız gerekiyormuş. Bir ay bittikten sonra doktorun yanına gittim. Bu arada daha henuz bişeye başlamamış olmamıza rağmen psikolojim berbattı. O gun bir de kist olduğunu oğrendim ve tabi başlayamadık aşılamaya. Bir ay daha doğum kontrol hapını kullanacağımızı eğer kist gitmezse aspire edeceğini soyledi. Beklemeye başladım. Bu arada aklımda hep zaman kaybettiğim vardı. Eşimle konuşurken acaba bir tup bebek merkezine gidip direk tup bebeğe mi başlasak diyorduk. Bir arkadaşımızın vesilesiyle konyada bir doktor bulduk ve hemen goruşmeye gittik. O da zaman kaybetmeye gerek olmadığını ve hemen tup bebeğe başlamamızı tavsiye etti. Boylece seruvenimiz başlamış oldu. İlk olarak Lucrin daily ile başladık. Bugun ikinci gunum. Haftaya pazartesi randevumuz var. Bakalım sonrasındaki sureci cok bilmiyorum. Tecrubeli arkadaşlar varsa bir suru sorum olacaktır. Yardımlarınızı bekliyorum. Sureci de birlikte atlatırız. Allahım isteyen herkese bir an once nasip etsin inşallah