merhaba kızlar,
konum spesifik bir olay uzerine dayalı değil. kız arkadaşına ilişki icindeyken kısıtlayıcı davranan (erkek arkadaşlardan rahatsız olmak, onceki ilişkileri sorgulamak tarzı tavırlar) erkekler ayrıldıktan sonra başka bir ilişkide cok rahat davranabiliyorlar, yada cok rahat yaşayan kızlarla birlikte olabiliyorlar. butun erkekler demiyorum ama cevremde boyle erkekler var. bu bana cok garip geliyor diyorum ki bu adam boyle biri değil nasıl bu kızla yapabiliyor onceki ilişkisinde bunun yarısına bile tahammulu yoktu. sizin bu konu hakkındaki yorumunuz nedir erkekleri anlamak zor. umarım anlatabilmişimdir konuyu
edit:
sanırım cok yanlış anlaşıldım daha acık yazmalıydım olay cok farklı yerlere gitmiş. bahsi gecen kişi benim eski erkek arkadaşımdı kendisi muhafazakar bir aileden geldiği icin alkol, gece hayatı, aşırı samimi erkek arkadaşlar gibi şeylere uzak biriydi ben de benzer bir yapıda olduğum icin cok bir sorun yaşamadık. bana hic kotu muamelede bulunmadı hatta hicbir şeyi dayatmadı cok saygılı ve duzeyli bir ilişkiydi zaten ayrılığımızda aynı şekilde saygı ve anlayış cercevesinde oldu. yorumlarda kopek cekmek hatta dayak vs yazılmış ses yukseltme bile soz konusu olmadı ilişkimiz boyunca. kısıtlama kelimesi cok ucu acık kaldı sanırım. yeni kız arkadaşı bahsettiğim yaşam tarzından cok farklı olduğu icin şaşırdım ayak uydurabileceği biri değil. tabiki insanlar değişebilir sadece bu kadar kısa surede olması beni şaşırttı